29 / 04 / 2024

Karatay Emlak Müşteri temsilcisi Ersin Özgen

Karatay Emlak Müşteri temsilcisi Ersin Özgen

Son yıllarda Konya inşâat sektöründeki değişimle gelişime uyak uyduruyor. Eski binalar yıkılıyor, yerine lüks ve depreme daha dayanıklı binalar inşa ediliyor. Yaşanabilirliği artırmak için sektördekiler butun ayrıntıları düşünüyor

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Sigorta devine hacker şoku! Müşteri bilgileri çalındı

Quick Sigorta hacklendi; müşteri bilgileri çalındı. KVKK tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada yaşanan hack saldırı sonrası çok sayıda kullanıcının kişisel verilerinin saldırganların eline geçtiği ifade edildi.

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Karatay Emlak Müşteri temsilcisi Ersin Özgen Haberi

Karatay Emlak Müşteri temsilcisi Ersin Özgen

Son yıllarda Konya inşâat sektöründeki değişimle gelişime uyak uyduruyor.  Eski binalar yıkılıyor, yerine lüks ve depreme daha dayanıklı binalar inşa ediliyor. Yaşanabilirliği artırmak için sektördekiler butun ayrıntıları düşünüyor. Sektörler arasındaki bağlantı kiralık evlere olan ihtiyacı da oıtaya çıkarıyor Konya'nın merkez ilçelerine baktığımız zaman her 3 ilçede de taşınmazlar giderek değer kazanıyor. 


Karatay Emlak Müşteri temsilcisi Ersin Özgen, vatandaşlar ın güvenli bir devir-teslim ve alışveriş yapmaları için profesyonelleri tercih etmeleri gerektiğine dikkat çekıyor. Kaçak emlakçılar konusunda da uyarıyor. Özgen kentsel dönüşüm aşamalarında arsaların değer bulabilmesi için uzman kişilerle çalışılması gerektıgini...