25 / 07 / 2024

karatay iamr revizyon

karatay iamr revizyon

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, İmar Revizyonu çalışmalarını tamamlayarak imar planının uygulama sürecini hızlandırdı. Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal konu ile ilgili bir açıklama yaptı...

Karatay'da tüm tapular dağıtıldı!

Karatay’da 5 milyon metrekarelik 1. etap imar revizyon planı kapsamında tüm tapular dağıtıldı.

Seydişehir'de imar revizyon toplantısı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Kaynak: Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.

Konya Karatay Belediyesi'nden 149.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Konya Karatay Belediyesi 5 mahallede toplam 11 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 5 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

Ayazağa revizyon nazım imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı 26 Haziran'da askıdan indirile

Sancaktepe revizyon nazım imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2017 tasdik tarihli İlave Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Karatay'a 19 milyonluk imar revizyon planı!

Konya Karatay'da Mahalle İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum ve Karatay Belediyesi'nin projeleri konuşuldu

Konya Karatay'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Konya Karatay Belediyesi, Akçeşme Mahallesi'ne yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için inşaata başladı. İnşaatın 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi!

Konya Karatay bölgesindeki inşaat firmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeni konut yapımına başladı. Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi.

Konya Karatay'da 3 bölge arazi toplulaştırması kapsamından çıkarıldı!

Konya Karatay'da Bakırtolu, Göçü, Sakyatan mahallelerinde bulunan 3 alan arazi toplulaştırması kapsamından çıkarıldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya Karatay'ın çehresi değişiyor!

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana Bölgesi çevresindeki kentsel dönüşüm projesinin Karatay’ın çehresini değiştireceğini söyledi.

Talas'ta imar revizyon çalışmaları tamamlandı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

İzmir Örnekköy imar revizyon planı meclisten geçti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlıksız ve kaçak yapılardan oluşan Örnekköy bölgesinin imar revizyon planlarını da meclisten geçirdi.

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

karatay iamr revizyon Haberi

karatay iamr revizyon

Yaklaşık 22 mahalleyi kapsayan İmar Revizyon Planı hakkında Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezinde geçtiğimiz yaz döneminde yapılan toplantılarla halkı bilgilendiren Karatay Belediyesi, çalışmalar kapsamında 18 inci madde uygulamalarını hızla yürütüyor. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal, ilçe genelinde imar planı uygulanmasının ve eskimiş bölgelerde ki yapılaşmanın hızlandırılması amacıyla toplam 5 milyon metrekare alanda revizyon imar planı hazırlayarak tamamladıklarını söyledi. 

Belediye olarak yapılaşmanın daha sağlıklı ve verimli olması için Revizyon İmar Palanını hayata geçirdiklerini ifade eden Toknal, imar planının Büyükşehir Belediyesi tarafından da onaylanarak yürürlüğe girdiğini belirtti. 

Düzenleme yapılan alanlarda eğitim tesisleri, dini tesis, sosyal tesis, spor tesisleri ve yeşil alan gibi sosyal, teknik alt yapı alanlarının artırıldığını kaydederek ulaşım bağlantılarının da genişletildiğini ve bu kapsamda da...