07 / 05 / 2024

Karatay ve Meram metro hatları yapılacak mı

Karatay ve Meram metro hatları yapılacak mı

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya’daki kentsel dönüşümden dolayı emlak fiyatlarında artış olduğunu söyleyerek bu durumun özellikle Meram bölgesinde kendini gösterdiğini belirtti.

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara 24 taksit fırsatı! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı 1 taksit peşin, kalanı 23 taksitle satıyor. Peki Konya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar?

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Belediye 24 ay taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 73 adet arsa, arazi ve konutları 8 taksitle satıyor! İhalesi 27 Şubat'ta!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 73 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 304 adet Hazine arazi ile 2 iş yerini satıyor! 24 taksit ve yüzde 20 indirimle!

Konya Milli Emlak Dairesi, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 306 adet Hazine arazisini satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle KDV'den muaf 5 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 taksitle satışa çıkıyor. 

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.

Karatay ve Meram metro hatları yapılacak mı Haberi

Karatay ve Meram metro hatları yapılacak mı

Kentsel dönüşüm noktasında üç merkez ilçenin de başarılı olduğunu ifade eden Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, “Raylı sistem Karatay ve Meram’da da devreye girecek olursa bütün merkez ilçelerinde hareketlilik yaşanır” dedi.


“MERAM DAHA ÖNDE GİBİ”


Altınay, “Konya’mız üç merkez ilçeden oluşuyor. Birincisi Selçuklu bölgemiz, Selçuklu bölgemizin avantajı üniversitelerimizin o yoğunlukta olması. Raylı sistemin o bölgeden geçmesi. Ondan sonra Karatay’la Meram başa baş gidiyor, Meram daha önde gibi. İnşallah bu raylı sistem projelerden olan metro devreye girecek olursa Konya’mızın bütün merkez ilçeleri çok hareketlenecek” diye konuştu. 


“KAT FARKINDAN DOLAYI”


Meram’ın başlatmış olduğu kentsel dönüşümle ilgili emlak fiyatlarında da artış olduğunu kaydeden Altınay, “Tek katlı, iki katlı eski ahşap binalar vardı. Bunların yerine çok katlı binalar yapıldığı için, kat farklarından dolayı ve kat yüksekliğinden...