04 / 05 / 2024

Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi

Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi törenle hizmete açıldı. Karatepeliler Cemevi’nin yapımında verdiği sözü tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a büyük sevgi ve ilgi gösterdi.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 1 milyon 130 TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi törenle hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi törenle hizmete açıldı. Karatepeliler Cemevi’nin yapımında verdiği sözü tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a büyük sevgi ve ilgi gösterdi.

Kastamonu Cide'de Menük Köyü Köprüsü inşaatı yapılacak!

Kastamonu Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Kastamonu´nun Cide İlçesinde Menük Köyü Köprüsünü yaptırmak üzere ihale açtı

Kadıköy'de 140 metrekare daire 600 bin TL'ye icradan satılık!

Kadıköy 5. İcra Müdürlüğü, Kadıköy'de 140 metrekare alanlı daireyi 600 bin TL'ye satışa çıkarıyor

Çeşme Köy İçi Taş Evler'de 600 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler'de fiyatlar 600 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor

Kadıköy-Kartal metrosu 2011´de hizmette!

Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metrosu´nda raylara ilk kaynağı atan Başkan Kadir Topbaş, metronun 2011´in sonunda hizmete gireceğini açıkladı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi Haberi

Karatepe Köyü Cem ve Kültürevi


Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, mahalle gezileri kapsamında gittiği Karatepe köyüne verdiği Cemevi sözünü tuttu.  Karatepeliler Başkan Akaydın’dan sözünü aldıkları ibadethanelerine kavuştu. Daha önce ilkokul olarak kullanılan, daha sonra atıl bir vaziyette kaderine terk edilen bina, kullanım hakkı köy muhtarlığına tahsis edildikten sonra Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Cem ve Kültürevi’ne dönüştü. 



CEMEVİ HAYIRLI OLSUN


Cem ve Kültürevi bahçesinde düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Kök, meclis üyeleri ve Karatepe köyü sakinleri katıldı. Açılışta konuşan Başkan Akaydın ibadethanenin Karatepe halkına hayırlı olmasını dileyerek “Atıl bir binanın Cemevi ve Kültürevi olarak Karatepe halkına kazandırılması mutluluk verici”dedi. Akaydın öte yandan binanın yapım aşamasına katkı koyan Muratpaşa...