01 / 07 / 2024

Karayipler ticaret 2014

Karayipler ticaret 2014

Türkiye ile Orta Amerika ve Karayipler arasındaki ticaret ve yatırım potansiyelinin daha etkin bir şekilde kullanılması amacıyla yürütülen çalışma için Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, firmalarla ön çalışma da yaptı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

Balbay Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balbay Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Kartal' a bağlı Atalar Mahallesi' nde kuruldu.

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Metin Türkdoğan tarafından İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Yurtyap Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtyap Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İstanbul Ataşehir'de kuruldu. Şirket ortakları Sinan Yurtbilir, Gaye Yurtbilir, Özer Yurtbilir...

Günyurt Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günyurt Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Ataşehir'de kuruldu. Şirketin ortakları; Güneş Yurtbilir Karayol, Özer Yurtbilir, Sinan Yurtbilir...

İstanbol Yıldız İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbol Yıldız İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta Khaled Karimeh ve Mohamad Karima tarafından kuruldu.

Karınca Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karınca Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mehmet Gürkan Balcı tarafından İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

Eren Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Eren Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi 6 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Çınar Cad. Kavak Sok. No:39 K:3 Bahçelievler - İstanbul adresinde açıldı...

Atamert Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Atamert Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu. Atamert Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy Sahrayıcedit'te yer alıyor.

Veziroğulları İnşaat Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veziroğulları İnşaat Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Erol Güçlü ve Mürteza Güçlü tarafından İstanbul Sancaktepe'de kuruldu.

Bahura Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahura Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile beş ortak tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özortaklar İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Madencilik Tekstil Medikal Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özortaklar İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Madencilik Tekstil Medikal Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer'de kuruldu...

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Karayipler ticaret 2014 Haberi

Karayipler ticaret 2014


Orta Amerika ve Karayipler ile son dönemde gelişen ilişkiler pekiştirilecek. Türkiye'nin hedefi, 2 milyar $ olan ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarmak.


Türkiye ile Orta Amerika ve Karayipler arasındaki ticaret ve yatırım potansiyelinin daha etkin bir şekilde kullanılması amacıyla yürütülen çalışma için Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu,  firmalarla ön çalışma da yaptı. Bölgeye yapılacak geniş kapsamlı bir geziyle İş Konseyi'nin kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.  Türkiye, Orta Amerika ülkelerine  muzdan kahve çekirdeğine, sebzeden deniz ürünlerine, biyotıptan tekstil ve elektronik aletlere kadar farklı ürün ve malzemeler  satıyor. Karayipler ekonomisi ise daha çok turizm ve finans sektörleri üzerine kurulmuş durumda. Bölge genelinde, gemicilik ve deniz taşımacılığı büyük önem taşıyor. Türkiye'nin bölgeden ithal ettiği ürünlerin başında ise petrol ve mamülleri ile ilaç, makina ve...