18 / 05 / 2024

karayolları arsası ihale

karayolları arsası ihale

İzmir Bornov a'da yer alan Ankara ve Üniversite Caddesi 'ne cepheli arsalar, imar planlarında II. ve III. derece kentsel ve bölgesel iş merkezi alanında kalıyor.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Emlak Konut GYO'nun 2 dev arsasına rekor teklif!

Emlak Konut GYO, Avcılar'da ve Çankaya'da bulunan 2 dev arsasını satışa çıkarmıştı. E-ihale usulüyle gerçekleşen satış sonucu arsalara 149 milyon 900 bin TL teklif geldi.

Tekirdağ Yavuz Mahallesi'nde 30.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı bulunan müştemilat ve arsası ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gesi’deki akaryakıt istasyonu arsası için ihale gerçekleştirecek. İhale, 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

karayolları arsası ihale Haberi

karayolları arsası ihale


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir Konak'taki taşınmazın 156,2 milyon lira ile Türkerler'e satılmasının ardından, şimdi de İzmir'deki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait taşınmazlar için ihaleye çıktı. ÖİB tarafından son teklif verme tarihi 19 Eylül olarak belirlenen arsalar, ekim ayı başında yeni sahiplerini bulacak. 


TESİSLER YAPILACAK 

İzmir Bornova'da yer alan Ankara ve Üniversite Caddesi'ne cepheli arsalar, imar planlarında II. ve III. derece kentsel ve bölgesel iş merkezi alanında kalıyor. İmar planlarında arsalar için inşaat emsali 2, yükseklik ise 10 kat olarak belirlendi. İmar planına göre arsalar üzerinde iş ve alışveriş merkezleri, çarşı, işhanı, otel gibi konaklama tesisi, çok katlı mağaza, çevre kirletici özelliği olmayan her türlü ticari amaçlı yapı ve tesis ile büro, banka, finans kurumları gibi yönetim binaları, eğlence yerleri, sinema, tiyatro...