06 / 05 / 2024

Karayolları Mudürlüğü

Karayolları Mudürlüğü

Zonguldak'ta duble yolların yanı sıra açılacak 3 tünelle ulaşım sorununun ortadan kaldırılması hedefleniyor

Karayolları, o ildeki 2 gayrimenkulü satıyor: Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan 2 gayrimenkuü satıyor. Peki Ordu'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Karayolları'ndan satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 16. Bölge Müdürlüğü, Sivas'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları Mudürlüğü Haberi

Karayolları Mudürlüğü

Vali Erdal Ata, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 10.5 kilometre duble yolun tamamlanarak hizmete alındığını söyledi.

Geçen yıl yapılan 20 kilometrelik yol ihalesinin büyük bölümünün hayata geçirildiğini, eksik kalanların da 2010'da tamamlanacağını bildiren Ata, şöyle konuştu:

"Asıl önemli olan konu, Karaman-Zonguldak ve Devrek ilçesi ile Bolu'nun Mengen ilçesi arasındaki yoldur. Burası çok engebeli arazi yapısına sahip. Karayolları Mudürlüğü ihaleleri yaparak yer tesliminde bulundu. Müteahhit firmalar şantiyelerini kuruyorlar. Kış sezonuna girmemiz nedeniyle çok ciddi çalışma olmayacak ama gelecek yılın bahar aylarından itibaren iş hızlanacak. Yaklaşık 2-3 yılda çalışmalar tamamlanacak."

Ankara istikametine gidişte tünellerin de yapılacağını ifade eden Vali Ata, "Bunların etüt ve projeleri hazırlanıyor. Projeler 2010'da bitecek. 2011'de de Ankara güzergahında 3 tünel ihalesi yapılacak. Bunların arasında Mithatpaşa Tüneli de olabilir" dedi.

-KAZALAR...