10 / 05 / 2024

Kardelen erdal acar evleri

Kardelen erdal acar evleri

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Erdal Acar ve Erdinç Acar imzasıyla kuruldu.

Erdal Acar, Kardelen Ergin'e 1 milyon TL'ye villa aldı!

Erdal Acar 24 Temmuz'da Çeşme'de evleneceği Kardelen Ergin için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Düğün hediyesi olarak Alaçatı'dan 1 milyon TL değerinde yazlık villa aldı.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Ali Erten: İlk defa kendi stadımız, kendi salonumuz oluyor!

Futbol şubesine sponsor olan Erdal Acar'ın bu desteğini çektiğini açıklamasının ardından Erten, yazılı bir açıklama yaptı. Erten'in yönetim kurulunun yaptığı bazı işleri sıraladığı açıklama şu şekilde;

İrem Derici ve eşi Beykoz Acarblu Residence'tan ev aldı!

Popçu İrem Derici ile radyocu eşi Rıza Esendemir, Beykoz'da Erdal Acar'ın sahibi olduğu yapımı devam eden Acarblu Residence'dan ev aldı. 700 bin dolar ödeyecekler.

Harun Acar: Ankara inşaat sektöründe değişim sürecine girdi!

HY Gayrimenkulun Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaat sektörünün son yıllardaki dönüşümüne dikkat çekerek İstanbul'un önemli bir aşama kaydettiğini, Ankara da bu yönde önemli bir değişim sürecine girmiş bulunduğunu söyledi.

Harun Acar: Müteahhitlik ve satış işleri birbirinden ayrışmalı!

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, Türkiye’de son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektörünün, üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi.

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu.

Emel Yıldırım Nişantaşı'nda butik açacak!

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

Kardelen erdal acar evleri Haberi

Kardelen erdal acar evleri

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

2016’da evlenen Kardelen-Erdal Acar çifti, bir yıl sonra kızları Derin’i, Ekim 2019’da ise ikiz oğulları İsmet ve Metin’i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Acarkent’te oturan çift, ailelerinin büyümesiyle birlikte yeni bir eve geçmek için kolları sıvadı.

Aldığım duyumlara göre Kardelen Acar, proje ekibiyle çalışarak, evin dekorasyonunu üstlenmiş. Daha önce yakın dostlarına da dekorasyon desteği veren Kardelen Hanım, ailesiyle oturacağı ev için oldukça titizleniyormuş.

9 oda, 2 salon, çocuklar için bir oturma ve oyun odasının planlandığı evde hem profesyonel mutfak hem de Kardelen Hanım’ın kendisinin de kullanacağı bir ana mutfak daha olacakmış. Evin dışı için de farklı fikirleri olan Kardelen Acar, en büyük desteği eşi Erdal...