05 / 05 / 2024

Kardemir Karabük iletişim

Kardemir Karabük iletişim

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yzılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı.

Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti.

Kardemir Karabük, Karabük Hidroelektrik Santrali mesai bitimini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük, Karabük Hidroelektrik Santrali mesai bitimini yayınladı.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı.

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim!

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 193 konuttan oluşan Hil Kartal Yakacık projesinde konut teslimleri Haziran 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 62 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim!

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim için 444 74 96 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

AND Kartal Soğanlık iletişim bilgileri!

7 blok şeklinde yükselecek olan projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. AND Kartal Soğanlık iletişim bilgileri 0850 393 40 00 olarak belirlendi.

Kardemir Karabük iletişim Haberi

Kardemir Karabük iletişim

Kardemir Karabük Demir çelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz ile Çelik İş Sendikası arasında 12. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 13.01.2015 tarihinde başlanılacaktır.


Bilgilerinize arz...