19 / 05 / 2024

kardemir karabükspor stadının çöken inşaatı

kardemir karabükspor stadının çöken inşaatı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un da maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın onarım yapılan inşaatının bir bölümünde meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

Galatasaray'dan çocuklara özel tribün!

Galatasaray Kulübü, sadece çocuklara ait GSStore Çocuk Tribünü'nü oluşturdu. Kulüp, GSStore Çocuk Tribünü'nü Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında hayata geçirecek.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın sözleşmesi feshedildi!

Akhisar'dan 1 milyon lira almasına rağmen Spor Genel Müdürlüğü'ne kira ödemeyen yönetim, 19 Mayıs Stadı'nı elinden kaptırdı.

Adana Arena Stadı önümüzdeki yıl açılacak!

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Adana Arena Stadı’nın önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğini söyledi.

İzmir Erdal İnönü Stadı'nın zemini yenilendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi.Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

Ankara 19 Mayıs Stadı'ın yerine yenisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Başkan Gökçek başkente yapılacak stat için buluştu. Toplantıda Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 42 bin kişilik modern bir stat yapılması kararlaştırıldı.

Adana Stadı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İnşasına geçen yıl başlanan yeni Adana stadında çalışmalar hızla devam ediyor. Sarıçam ilçesinde yaklaşık 102 dönüm alanda 43 dönüm üzerinde yükselen stadın fiziki gerçekleşmesinin yüzde 25'i tamamlandı.

27 yeni stadın yüzde 60'ı tamamlandı!

Konya ve Mersin statlarını tamamlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, 27 yeni stadın yapım çalışmalarında büyük ilerleme kaydetti... Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın sıkı takibi altında süren inşaatlarda son aşamaya yaklaşıldı.

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini yenileniyor!

İzmir Atatürk Stadı'nın zemin ihalesi yapıldı. Çim zemini tümüyle değiştirecek ihaleyi İzmirli Ege Peyzaj firması kazandı. Önümüzdeki hafta yapılacak ve çalışmalar hemen başlayacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 80'i tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun’da yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik stadın yüzde 80’inin tamamlandığı bildirildi.

Ayvalık Tafil Türkan Stadı'nın zemini yenileniyor!

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Küçükköy Mahallesinde bulunan Tafil Türkan Stadını bakıma aldı. Stadın zarar gören ve özelliğini kaybetmiş olan çimleri yenileniyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya'da 33 bin kişilik stat inşaatında çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı. Stadın proje müdürü Yaşar Aydın, "Stat temmuz ayı sonunda futbol oynamaya müsait olacak" dedi.

kardemir karabükspor stadının çöken inşaatı Haberi

kardemir karabükspor stadının çöken inşaatı


Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un da maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın onarım yapılan inşaatının bir bölümünde meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı.


Stadın otopark bölümünde beton dökme işlemi sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tünel için kullanılan bir blok çöktü.


Olayda, beton dökme işinde çalışan Osman Gündoğdu (23), İlhan İbişoğlu (27), Osman Gündoğdu (25) ve Ramazan Kır (48) yaralandı.


Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, soruşturma...