21 / 05 / 2024

kardemir lokomotif tekeri üretimi

kardemir lokomotif tekeri üretimi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş Genel Müdürü Fadıl Demirel, Türk demir çelik sektörünün çevre ülkeler ve dünyadaki bir takım sarsıntılardan ciddi etkilendiğini söyledi...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

2023 Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın!

2023 Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Karabüklü Kardemir işçilerine konut müjdesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu. Vergili, DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçileri için değerlendirilebileceğini söyledi.

İnşaat sektörü, lokomotif sektör olma görevini sürdürüyor!

ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, büyüme rakamları değerlendirmesinde inşaat sektörünün lokomotif sektör olma görevini sürdürdüğünü belirtti.

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi!

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi. Alınan notların yüksekliğinin KARDEMİR'in güçlü finansal ve kurumsal yapısını ortaya koyduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı..

İnşaat sektörü bir kez daha lokomotif oldu!

YeniBirlik Gazetesi Köşe Yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında inşaat sektörünün lokomotif olmasını konu aldı. İşte o yazı..

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir'in yeni fabrikası 2017'de tamamlanacak!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (Kardemir) Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, demiryolu tekeri üretecekleri fabrikanın yapımının önümüzdeki yıl tamamlanacağını, burada tüm işlerin robotlar tarafından yapılacağını söyledi.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

kardemir lokomotif tekeri üretimi Haberi

kardemir lokomotif tekeri üretimi


Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş Genel Müdürü Fadıl Demirel, Türk demir çelik sektörünün çevre ülkeler ve dünyadaki bir takım sarsıntılardan ciddi etkilendiğini söyledi.


Döviz kurları ve enerji maliyetlerindeki yükselişden dolayı arz sıkıntısı çelik fiyatlarının artışına neden oldu. İnşaat, otomotiv ve dayanıklı tüketim malları olmak üzere birçok sektörün temel girdisi olan kütük demir fiyatlarında ton başına 10-20 dolar yükselmesi sonucu, Türkiye yerel kütük piyasası ciddi bir arz sorunuyla karşı karşıya kaldı. İç piyasada fiyatlar geçen haftaya göre ton başına 20 doları bulan artışla 550 doları geçerken, iç piyasadaki fiyat artışları ithal ürünler üzerinde de etkili oldu. Rusya ve Ukrayna'dan ithal edilen kütük demirin fiyatı ton başına 10 dolar dolayında yükselerek 530 dolara kadar çıkarken, iç piyasadaki mevcut arz sıkıntısı...