30 / 04 / 2024

Kardemir spk sermaye artırımı

Kardemir spk sermaye artırımı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Kardemir Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 85 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımını onayladı. SPK haftalık bültenine göre, 85 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımını onayladığını belitti...

Kardemir'in bedelsiz sermaye artırımı onaylandı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Kardemir Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 85 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımını onayladı. SPK haftalık bültenine göre, 85 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımını onayladığını belitti.

SPK'dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 şirketin daha bedelli sermaye artırımını onayladı. İşte o şirketler...

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımını onayladı. 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sanica Isı Sanayi AŞ ve Özsu Balık Üretim AŞ'nin halka arzına onay verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! İşte başvuru şartları ve tarihleri…

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alınacağını duyurdu. Başvurularda KPSS şartı aranacak. Yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Yazılı sınava çağırılacak adaylarda KPSS puan sırasına bakılacak.

Servet GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Servet GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi kapsamında 52 milyon TL olan bedelsiz sermayesi, 68 milyon TL artırılarak 120 milyon TL yapılacak. Şirket, sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.  

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO Yönetim Kurulu, tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, 23 Kasım 2020 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden, bedelsiz sermaye artırımının onayı için SPK'ya başvurdu.

Kardemir spk sermaye artırımı Haberi

Kardemir spk sermaye artırımı


 Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Kardemir Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 85 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımını onayladı. SPK haftalık bültenine göre, İş Yatırım Menkul Değerler tahsisli olarak ve nitelikli yatırımcılara satılması planlan 1 milyar 500 milyon liralık, Türk Ekonomi Bankası nitelikli yatırımcılara satılması planlanan 400 milyon liralık, Korteks Mensucat Sanayi ve Ticaret AŞ nitelikli yatmalara satılması planlanan 400 milyon liralık, Derindere Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ tahsisli olarak ve nitelikli yatırımcılara satılması planlan 250 milyon liralık, Akyiirek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtan ve Ticaret AŞ tahsisli olarak ve nitelikli yaUnmcılara satılması planlan 100 milyon liralık, Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret AŞ şirket ortaklarına tahsisli olarak satılması planlanan 80 milyon liralık. Huzur Faktoring AŞ nitelikli yatırımcılara satılması...