18 / 05 / 2024

Kardeş Kültürlerin Festivali programı

Kardeş Kültürlerin Festivali programı

Kardeş Kültürlerin Festivali”, Ataşehir’in mahallerini coşturmaya ve eğlendirmeye devam ediyor. Çarşamba günü sahne alan Gülşen, İçerenköylülere müzik ziyafeti sundu. Komedyen Yavuz Seçkin de sunumuyla konsere ayrı bir renk kattı.

Mardin’deki gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatı yükseliyor!

Kardeş şehri Mardin'de de yatırım yapan Arnavutköy Belediyesi, kente kazandırdığı gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatını tamamlıyor.

Giresunlululardan Gemlik'e kültür evi!

Gemlik Belediyesi, ilçedeki değişik kültürlerin yaşatılması maksadıyla hayata geçirilen projelere destek vermeye devam ediyor. 

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Bingöl Yayladere’de inşa ettiği Yayladere Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Arnavutköy Belediyesi'nden Mardin’e iki yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Arnavutköy Belediyesi, Mardin’deki kardeş belediyeleri Derik ve Dargeçit’e iki ayrı kültür merkezi yapıyor.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Gebze Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki dükkanlar satıldı!

Bütçe krizinin yaşandığı Darıca Belediye Meclis toplantısının yankısı sürüyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde dükkanların durumuyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Karabacak, dükkanların satış işleminde bütün prosedürlerin tamamlandığını ifade etti.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Antalya Muratpaşa'ya kültür merkezi geliyor!

Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Belediyesi ile kardeş şehir olan Muratpaşa Belediyesi, çok amaçlı Kültür Merkezi yaptırıyor. Çok amaçlı Kültür Merkezi 150 bin TL’ye malolacak.

Şahinbey'e Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun daveti üzerine Gazinatep’e gelen Özgecan'ın babası Mehmet, annesi Songül ve kardeşi Barış Ali Aslan, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Çıldır Aşık Şenlik Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Çıldır'a kardeş belediye, Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü. İşte ayrıntılar...

Çıldır'da Aşık Şenlik Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Çıldır'da yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezinin temeli atıldı. Kardeş Belediye Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü.

Kardeş Kültürlerin Festivali programı Haberi

Kardeş Kültürlerin Festivali programı


Ataşehir Belediyesi tarafında bu yıl dördüncüsünü düzenlenen “Kardeş Kültürlerin Festivali”, Ataşehir’in mahallerini coşturmaya ve eğlendirmeye devam ediyor.  Festival kapsamında İçerenköy Mahallesi Adem Sokak’ta 18 Eylül Çarşamba günü sahne alan Gülşen, İçerenköylülere müzik ziyafeti sundu. Gülşen, konser alanını hareketli şarkıları ve sahne şovları ile adeta şenlik alanına çevirdi. Komedyen Yavuz Seçkin de sunumuyla konsere ayrı bir renk...