16 / 05 / 2024

Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile 6 Şubat 2015'te, Güngören'de, Naci Ay ve Ömer Hacıömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenap Aras ve Gökhan Umuç ortaklığında kuruldu. 

Malatya'daki depremde hasar gören okullar yeniden yapılıyor!

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Van İpekyolu'nda ağır hasarlı 4 yapı yıkıldı!

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka, Selimbey ve Hafıziye Mahalleleri'nde bulunan ağır hasarlı 4 yapının yıkımı tamamlandı.

Şanlıurfa’da 4 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa’da kaçak yapılara karşı çalışmalar düzenleyen ekipler kaçak olarak inşa edilen 4 yapıyı yıktı.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Kozan tarafından kuruldu.

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

İstanbul'da kaçak yapılara geçit yok!

İstanbul Boğazı'ndaki kaçak yapılar yıkılmaya devam ediyor. Boğaz'da, 15 günde mevzuata aykırı yapılaşmanın olduğu 4 yapı yıkıldı.

Gemlik'te yapılan imar uygulamaları bölgeyi 4 kat değerlendirdi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gemlik ilçesinde konuştu. Büyükataman ''Bugün yapılan imar uygulamalarıyla bölge en az 3-4 kat daha değerlenmiştir'' dedi.

TOKİ Eyyübiye Turkuaz Konutları'nda üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan Turkuaz Konutlarının üst yapı çalışmaları devam ediyor. yaklaşık 4 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hızla devam ediyor.

Şanlıurfa'da Eyyübiye Turkuaz konutlarının üst yapı çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan Turkuaz Konutlarının üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 4 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hızla devam ediyor

Bingöl'de 4 Mahalleye 7 park yapılacak!

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Naci Ay ve Ömer Hacıömeroğlu ortaklığında kuruldu.


Kare 4 Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...