17 / 05 / 2024

Kare İnşaat avm

Kare İnşaat avm

Uzun yıllardır çok katlı çelik yapılar alanında hizmet veren, Türkiye ve yurtdışında çok sayıda projeye imza atan Kare İnşaat, Basra kentine 45.000 m2 kiralanabilir alanı bulunan, tamamı çelikten oluşan modern bir alışveriş merkezi inşa ediyor

Kare İnşaat Basra'nın ilk AVM'sini inşa edecek!

Kare İnşaat, savaş sonrasında yeniden yapılanmaya başlayan Irak'ın Basra kentinde tamamı çelikten oluşan bir alışveriş merkezi inşaatına başladı. 'Basra Times Square' adı verilen projenin 2014 yılının ikinci çeyreğinde bitirilmesi planlanıyor...

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Emre Can ve Ayşe Aslan ortaklığında kuruldu.

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tomurcuk Işıl Pınarcı Semercioğlu tarafından kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Kare İnşaat avm Haberi

Kare İnşaat avm



Uzun yıllardır çok katlı çelik yapılar alanında hizmet veren, Türkiye ve yurtdışında çok sayıda projeye imza atan Kare İnşaat, Irak’ın en güneyinde bulunan Basra kentine 45.000 m2 kiralanabilir alanı bulunan, tamamı çelikten oluşan modern bir alışveriş merkezi inşa ediyor. Yapımı halen devam eden AVM inşaatının tüm malzeme gereksinimleri özellikle Türkiye'den gönderiliyor. Ortadoğu’ nun Venedik’ i olarak tanımlanan Basra’ nın ticari olarak en kalabalık bölgesi olan Al Jubiale’ de konumlanan “Basra Time Square” havaalanına 14 km., Shatt Al Arab nehrine 1.2km uzaklıktadır. Basra halkının geniş bir alanda, organize ve kolay alışveriş yapma ihtiyacını karşılayacak olan “Basra Times Square”, ilk alışveriş merkezi olma özelliğiyle önem...