17 / 05 / 2024

Kare İnşaat basra

Kare İnşaat basra

Kare İnşaat, savaş sonrasında yeniden yapılanmaya başlayan Irak'ın Basra kentinde tamamı çelikten oluşan bir alışveriş merkezi inşaatına başladı. 'Basra Times Square' adı verilen projenin 2014 yılının ikinci çeyreğinde bitirilmesi planlanıyor...

Kare İnşaat Irak'ta Basra Times Square AVM'yi inşa ediyor!

Uzun yıllardır çok katlı çelik yapılar alanında hizmet veren, Türkiye ve yurtdışında çok sayıda projeye imza atan Kare İnşaat Basra'da 45 bin metrekare alan üzerinde Basra Times Square AVM'yi inşa ediyor...

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Emre Can ve Ayşe Aslan ortaklığında kuruldu.

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı.

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tomurcuk Işıl Pınarcı Semercioğlu tarafından kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Kozan tarafından kuruldu.

Kare Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nedret Yüksel Oğul Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cemil Köksal Yönetim Kurulu Üyeliğinde 60 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Güngören'de kuruldu.

Bağcılar Yeni Yaşam Evleri'nde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor!

Kare İnşaat ve Umeks İnşaat ortaklığıyla yükselen proje tek blok 56 adet daireden oluşuyor. Bağcılar Yeni Yaşam Evleri 'nde fiyatlar 410 bin TL 'den başlıyor.

Kare Konut Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Konut Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yunus Emre Koyuncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 28 Ekim'de Ataşehir'de kuruldu.

Kare Site Yönetimi ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Site Yönetimi ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kaya Evrim Cabi ve Reha Cabi ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Kare İnşaat basra Haberi

Kare İnşaat basra


Kare İnşaat, savaş sonrasında yeniden yapılanmaya başlayan Irak'ın Basra kentinde tamamı çelikten oluşan bir alışveriş merkezi inşaatına başladı. 2014 yılının ikinci çeyreğinde bitirilmesi planlanan 'Basra Times Square' adı verilen projede 45 bin metrekare kiralanabilir alan bulunurken, beş salonlu bir sinema, yemek ve çocuk oyun alanları olacak. 


Basra'nın bölgesinde barındırdığı zengin petrol yatakları ve limanı sayesinde bölgede jeopolitik bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Kare İnşaat'm patronu Nuri Işık, bölgede 2016 yılında bir de 5 yıldızlı otel projelerinin tamamlanacağını söyledi. 


Habertürk...