03 / 05 / 2024

karesi belediyesi yol çalışmaları

karesi belediyesi yol çalışmaları

Geçtiğimiz aylarda kaldırım ve merdiven çalışması yaparak, kapalı otoparkın zeminine bin metrekare kilit parke döşeyen Karesi Belediyesi, TOKİ Yeni Mahalle'deki çalışmalarına hız verdi.

Belediye'den ucuz arsa fırsatı! O ilde 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla 48 adet arsa satılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Karesi'de yer alan 48 adet arsayı 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Balıkesir'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kalaycılar Mahallesi'nde yer alan 13 adet dubleks konut satılıyor. Peki Balıkesir Karesi'de satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Karesi Belediyesi'nden 16.2 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 11 arsayı 16 milyon 235 bin TL'ye satıyor...

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi hizmete açılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlanıyor. Millet bahçesinin yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor. 

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Balıkesir Karesi’de esnaf için kira desteği!

Karesi Belediyesi 19 Mart tarihinden itibaren 3 aylık süreçte işyerlerini açamayan esnaftan kira almama kararı aldı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Balıkesir Karesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Karesi Belediyesi 2. Kayabey ve Atatürk Mahallesi'ndeki 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Karesi Belediyesi'nden 6.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karesi Belediye Başkanlığı tarafından 2. Kayabey, Paşaalanı ve Atatürk Mahalleleri'nde yer alan 3 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

karesi belediyesi yol çalışmaları Haberi

karesi belediyesi yol çalışmaları

KARESİ Belediyesi, TOKİ Yeni Mahalle'deki çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz aylarda TOKİ'de bulunan sağlık ocağı ile 112 Acil Komuta Merkezi arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak için kaldırım ve merpen çalışması yaparak, kapalı otoparkın zeminine bin metrekare kilit parke döşeyen Karesi Belediyesi, ayrıca Rıza Güçkan Anaokulu'nun bahçesine Atatürk büstü yapmıştı. İlçe genelinde asfalt ve kilit parke seferberliği ilan eden belediye ekipleri son olarak TOKÎ'de kilit parke döşemesi olmayan alanlara kilit parke...