18 / 05 / 2024

Karesi okulları

Karesi okulları

Karesi'de okullarda oyun parkı kuruluyor. Balıkesir Karesi Belediyesi okulların ihtiyaçlarının karşılanması ve de yeniden dizayn edilmesi amacıyla başlattığı proje kapsamında okul bahçelerine oyun parkı kuruyor.

Balıkesir Karesi'de 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Paşaalanı'nda bulunan 26 bin 720 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İnşaat alanı 42 bin 752 metrekare olan arsanın toplam satış bedeli 40 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Karesi'de kırsal dönüşüm başlıyor!

Balıkesir’de bir ilk olan ve Karesi Belediyesi tarafından hayata geçirilen 17 çeşit Kırsal Tip Proje’ye başvuran vatandaşlardan 11’ine projeleri teslim edildi.

Balıkesir Karesi'de 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret+Konut imarlı arsanın satıl bedeli 40 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

FMV Işık Okulları teknoloji ve bilim liseleri açacak!

Bu yıl kuruluşunun 130. yılını kutlayan Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, sporsanat, teknoloji ve bilim liseleri açacak. Kurum, aynı zamanda İstanbul dışında da okul açmaya hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı okulları renklendiriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve öğrenci motivasyonunu arttırmak için rengarenk okullar inşa edecek. Gri, iç karartan, betonarme yapılar tarihe karışacak

Balıkesir Karesi'de köy konakları ve kahvehaneler onarılıyor!

Balıkesir'in Karesi ilçesinde, belediye, mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi'deki köy konakları yenileniyor!

Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Nijerya Lagos'a yüzen okullar inşa edildi!

Nijerya, Lagos'taki Makoko halkı için yüzen okullar inşa edildi. Kentsel dönüşümü amaçlayan proje, NLE adlı mimarlık kuruluşu tarafından yürütüldü. Üç katlı yapılar, 256 plastik varilin üzerine yapıldı.

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 4 yılda 100'e çıkarmayı hedefliyor!

Özel okul sektörünün önümüzdeki yıllarda hızlıca büyüyeceğini belirten Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko “35 olan kampüs sayımızı 4 yılda 100’e çıkarmayı hedefliyoruz.

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Karesi okulları Haberi

Karesi okulları

Balıkesir Karesi Belediyesi okulların ihtiyaçlarının karşılanması ve yeniden dizayn edilmesi amacıyla başlattığı proje kapsamında okul bahçelerine oyun parkı kuruyor. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çocukların bu uygulamayla çağın hastalığı tablet bilgisayar ve telefonlardan bir nebze de olsa uzaklaşacağını söyledi


Öğrencilerin teneffüs saatlerini daha verimli geçirmesini ve oyun oynarken öğrenmelerini amaçlayan Karesi Belediyesi, okul bahçelerine oyun parkları kurmaya başladı. Oyun parkları, hazırlanan plan doğrultusunda zaman içerisinde ilçedeki birçok okula uygulanacak.


Okul bahçeleri sil baştan


“Okullar hayat olsun” projesi kapsamında okulların ihtiyaçlarını belirleyerek karşılayan Karesi Belediyesi, okullara hayat vermeye devam ediyor. Karesi İlçesi’nde yaşayan öğrencilerin hem beyin hem de vücut gelişimlerinin sağlıklı olması için okullara oyun parkları kuruyor. İlçedeki birçok okulda uygulanacak olan “Oyun Parkı Projesi”, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu - Anaokulu ve Atatürk...