15 / 05 / 2024

Kargı TOKİ evleri

Kargı TOKİ evleri

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in TOKİ evleri için aralıksız çalışmaları, olumlu sonuçlandı. Kargı ilçesine yapılacak olan TOKİ evleri için gereken arsanın tahsisi yapıldı.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura tarihi!

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura tarihi 23 Eylül 2016 Cumartesi günü olarak belirlendi. Projede 243 adet daire bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura!

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekilişi 23 Eylül'de yapılacak. Projede 243 adet daire yer alıyor.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 243 adet daire yer alıyor. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi...

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu proje 1 milyon TL değerine sahip. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri....

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Kargı TOKİ evleri için imzalar atıldı!

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in TOKİ evleri için aralıksız çalışmaları, olumlu sonuçlandı. Kargı ilçesine yapılacak olan TOKİ evleri için gereken arsanın tahsisi yapıldı.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 144,06 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık taksitler 938,55 TL'den başlıyor.

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 9 bin 681 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Kütahya Şaphane TOKİ Evleri!

Kütahya Şaphane TOKİ Evleri başvuruları 13 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başladı. Toplam 137 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çorum TOKİ Evleri fiyatları!

Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL'den başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Kargı TOKİ evleri Haberi

Kargı TOKİ evleri

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in TOKİ evleri için aralıksız çalışmaları, olumlu sonuçlandı. Kargı ilçesine yapılacak olan TOKİ evleri için gereken arsanın tahsisi yapıldı. Malmüdürlüğüne ait arsa, atılan imzalarla TOKİ Başkanlığına devredildi. Kargı Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslimde, TOKİ Başkanlığı adına Uzman Kadir Daşcı ve Malmüdürü Günay Kaya imza attı. Karşılıklı atılan imzaların ardından, malmüdürü Günay Kaya tarafından, Uzman Kadir Daşcı'ya arsaların tapuları teslim edildi. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise uzman Kadir Daşcı'yı makamında misafir ederek, "TOKİ evlerimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.


Kent...