05 / 05 / 2024

Karınca Pan Yatırım İnşaat

Karınca Pan Yatırım İnşaat

Karınca Pan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş kazananları açıkladı! Görenlerin aklı karıştı!

Vatandaşlar dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri sorgulamaya başlarken Para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi. Görenlerin aklı karıştı!

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Vatandaş kaybetmeye mahkum mu? Kar ettirecek yatırım aracı kalmadı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın ilk 6 ayında tüm yatırım araçları yatırımcıya kaybettirdi. Yani vatandaşların paralarını yıllık yüzde 79.6 enflasyona karşı güvenle koruyabilmeleri için ellerinde hiçbir enstrüman kalmadı.

Yatırım yapacaklar dikkat! Euro ve dolar fena kapıştı

Yatırım yapacak vatandaşlara dikkat çeken bir uyarıda bulunuldu. Euro ve doların karşı karşıya gelmesinin ardından doların kazandığına dikkat çeken analistler, euronun 2002'den bu yana dolar karşısındaki en düşük seviyede olduğuna vurgu yaptılar.

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Gayrimenkul yatırımı popülerliğini kaybetmiyor!

Gayrimenkul yatırımı dünyanın içinde bulunduğu tüm karışık durumlarda bile popülerliğini kaybetmiyor. Peki gayrimenkul yatırımı neden bu kadar popüler? İşte ayrıntılar...

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 3.3 milyon TL'lik kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 396 bin 50 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,7918!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,7918 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon dönemine ilişkin 3 milyon 468 bin 825,00 TL'lik kar payı ödemesi yapıldı.

Karınca Pan Yatırım İnşaat Haberi

Karınca Pan Yatırım İnşaat

Karınca Pan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Karınca Pan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmeleri dahil her türlü inşaat projelerine yönelik danışmanlık hizmetleri verilmesi ve genel müteahhitlik faaliyetlerinde bulunularak, inşaat ve taahhüt işleri yapmak, buna ilişkin her türlü malzemenin üretim ve satışı faaliyetleri de dahil tüm resmi merciler ve özel kuruluşlar nezdinde işlemler yapmak, Site yönetim ve güvenliği faaliyetlerinde bulunmak, - Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat...