11 / 05 / 2024

karkim isim değişikliği

karkim isim değişikliği

Temmuz ayında holdingleşen ve ismi CLK Holding (BIST CLKHO) olarak değiştiren Karkim, yılın ilk 6 ayında başarılı sonuçlara imza attı. Şirket, geçen yılın aynı dönemine göre kârını yüzde 265 artırdı..

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Türkiye’de yok satan dünyaca ünlü otomobil markası isim değiştiriyor! İşte marka değerini arttıracak yeni ismi!

Türkiye’de adından sıkça söz edilen ve bir zamanlar çok satanlar arasına giren SsangYong, isim değiştireceğini açıkladı. Ünlü Güney Kore markası, önümüzdeki mart ayından sonra hangi ismi kullanacaklarını da duyurdu.

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

ABD'de Trump Plaza için isim değişikliği isteniyor!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Trump Plaza sakinleri, rezidans isminin değiştirilmesini istiyor.

Rize'de ismi değiştirilen yapılar ve Millet Bahçesi TBMM'de!

2002 yılı sonrasında Rize'de isim verilen veya ismi değiştirilen yapılar ve Fındıklı Belediyesince yapılmak istenen Millet Bahçesi Parkı isim değişikliğine onay verilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği bildirisini yayınladı.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Samsun'daki iki otogarın adı değişti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde yer alan Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin isim değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Bursa Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın isim değişikliğine itiraz!

Bursa'da 'Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın adınının '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak değiştirilmesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu itiraz etti.

Çağatay Kılıç'tan stat isimlerinin değiştirilmesine açıklama!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, soru önergesi vererek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na statların isim değişikliğinin gerekçesini sordu. Yenilenen statlardaki Atatürk ismini silen Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilginç savunma geldi.

Ankara'daki galericiler tabelalarını emlak-taşıma olarak değiştiriyor!

Otonomiye taşınmak istemeyen galericiler örgütlenerek yeni bir yola girdi. Ankara'da kayıt dışı çalışan yaklaşık 1000 galeri isim değiştirerek faaliyetine devam etme kararı aldı

Kayaköy'ün isim değişikliği için referandum yapıldı!

Fethiye'de Rum köyü olarak bilinen Kayaköy'ün Osmanlı arşivlerinde "Kayı" isminde Türk köyü olduğu iddiası üzerine, isim değişikliği için yapılan referandumda halk, köyün isminin değişmemesini istedi.

Kayaköy'ün isim değişikliği için referanduma gidiliyor!

Fethiye Belediye Meclisi mart ayı toplantısında Kayaköy’ün isminin "Kayı Köy" olarak değiştirilmesi teklifi görüşüldü. Kayaköy'ün isminin "Kayı Köy" olarak değiştirilmesini, bölge halkının referandumda vereceği oylar belirleyecek.

karkim isim değişikliği Haberi

karkim isim değişikliği
Temmuz ayında holdingleşen ve ismi CLK Holding (BIST CLKHO) olarak değiştiren Karkim, yılın ilk 6 ayında başarılı sonuçlara imza attı. Şirket, geçen yılın aynı dönemine göre kârını yüzde 265 artırdı
Geçtiğimiz günlerde holdingleşen ve ismini CLK Holding (BIST CLKHO) olarak değiştiren Karkim, 2013 ilk altı aylık dönemde kârını yüzde 265 artırarak 2 milyon 400 bin 902 liraya çıkardı. Şirketin konsolide esas faaliyet kârı da yüzde 365 artarak 4 milyon 210 bin 764 liraya yükseldi. Mart 2013 sonunda Çelik İplik'in yüzde 55 hissesini alan şirketin bu iştirak sonucu 30 Haziran 2013 konsolide aktif toplamı önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 261 büyüyerek 93 milyon 609 bin TL seviyesine ulaştı.

Tekstil sektöründeki 35 yıllık deneyimin ardından enerji sektöründeki fırsatları değerlendirmek Mart ayında Karkim'i...