21 / 05 / 2024

Karlıbel turizm Ordu butik tatil köyü projesi

Karlıbel turizm Ordu butik tatil köyü projesi

Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirtti.Karlıbel, Ordu'da yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

O ilde 3 adet arsa satılıyor! 682 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi Bur. Bel Turizm A.Ş., Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Pelitköy Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Ordu'nun yeni revizyon planına ihtiyacı var!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Ordu'daki ters ev dikkat çekiyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'da inşa ettiği Ters Ev Projesi'nin turizm potansiyelini artırması hedefleniyor.

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bozkurt Karlıon tarafından kuruldu.

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

Ordu Perşembe Yaylası imara mı açılıyor?

Ordu'nun Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası'nın turizm açısından canlanması planlanıyor. Aybastı Belediye Başkanı Gündoğar, yaylada imar çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Masi Development İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masi Development İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Joachım Karl Sıebold tarafından kuruldu.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Karlıbel turizm Ordu butik tatil köyü projesi Haberi

Karlıbel turizm Ordu butik tatil köyü projesi

Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirten Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, şehrin sahip olduğu kültürel altyapı ve coğrafi konumu itibarıyla buna müsait olduğunu söyledi. Bu anlamda turizm şirketlerimizin Ordu'daki yatırımlarının devam edeceğine dikkat çeken Karlıbel, bu çerçevede revize ettikleri Sarıkonak'ı beş lüks süit ve gurme restaurantıyla işletmeye alacaklarını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilen Menekşe Sokak'taki sanat galerisi 'Kuşlu Kahve'nin bu yıl hizmete başlayacağı bilgisini veren Karlıbel, "Bunların yanı sıra Çambaşı Yaylası Armutalan mevkiinde 20 köy evi, köy kahvesi, köy fırını ve bir otantik restauranttan oluşan 'butik tatil köyü' projemize 2016 yılı içinde bitireceğiz. Ahşap ve doğal taş dışında hiçbir malzeme kullanılmayacak tesiste sadace o bölgede doğal yetiştirilen yöresel ürünler servis...