30 / 04 / 2024

Ordu Çambaşı Yaylası'na butik tatil köyü yapılacak!

Ordu Çambaşı Yaylası'na butik tatil köyü yapılacak!

Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirtti.Karlıbel, Ordu'da yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.



Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirten Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, şehrin sahip olduğu kültürel altyapı ve coğrafi konumu itibarıyla buna müsait olduğunu söyledi. Bu anlamda turizm şirketlerimizin Ordu'daki yatırımlarının devam edeceğine dikkat çeken Karlıbel, bu çerçevede revize ettikleri Sarıkonak'ı beş lüks süit ve gurme restaurantıyla işletmeye alacaklarını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilen Menekşe Sokak'taki sanat galerisi 'Kuşlu Kahve'nin bu yıl hizmete başlayacağı bilgisini veren Karlıbel, "Bunların yanı sıra Çambaşı Yaylası Armutalan mevkiinde 20 köy evi, köy kahvesi, köy fırını ve bir otantik restauranttan oluşan 'butik tatil köyü' projemize 2016 yılı içinde bitireceğiz. Ahşap ve doğal taş dışında hiçbir malzeme kullanılmayacak tesiste sadace o bölgede doğal yetiştirilen yöresel ürünler servis edilecek ve civarın gençleri eğitilerek istihdam edilecek" dedi. 


Ordu'nun Karadeniz'de doğası tahrip edilmemiş ya da en az hasar görmüş, sahil yolu nedeniyle bozulmamış ve kıyısından kopmamış tek kent olduğunu söyleyen Levent Karlıbel, ayrıca Ordu'yu Anadoluya bağlayacak olan Dereyolu Projesi, havaalanı ve Ordu çevre yolunun tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.Karlıbel Ordu-Giresun havalimanı yatırımı turizm noktasında Ordu'da etkisini göstermeye başlamıştır,dedi. 


Ordu Afiş Gazetesi


Geri Dön