22 / 05 / 2024

Ordu butik tatil köyü ne zaman açılacak

Ordu butik tatil köyü ne zaman açılacak

Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirtti.Karlıbel, Ordu'da yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Ordu Timsah Adası turizme kazandırılacak!

Ordu'nun "sakin şehir" (cittaslow) unvanına sahip Perşembe ilçesindeki Timsah Adası, yerli ve yabancı turistler için tatil alanına dönüştürülecek. Kemal Bahtiyar ilçenin tarihi ve turistik alanlarıyla görsel bir şölen sunduğunu söyledi.

Ordu'ya Çikolata Park inşa edilecek!

Çikolata Park Projesi için geri sayım başladı. Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak.

Ordu Çambaşı'na organik tatil köyü geliyor!

Ordu'daki Çambaşı Yaylası'nda turizm hareketliliğini artıracak Türkiye'nin en büyük organik tatil köylerinden biri inşa edilecek.

Araplar Ordu'da golf tesisi ve tatil köyü kuracak!

Arap yatırımcılar, daha önceden de yaptığı Ordu'daki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu seferki çok daha büyük bir yatırım...

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Alaçatı Beach Resort’ta Pekcan Havuz imzası!

Sektörde 21 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, butik tatil köyü konseptiyle hizmet veren Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirdiği havuz ve Spa projeleriyle başarılı bir uygulamaya daha imza attı.

Ordu Çambaşı Yaylası'na butik tatil köyü yapılacak!

Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirtti.Karlıbel, Ordu'da yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.

Ordu'da bu yıl 50 milyon dolarlık yatırım yapıldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çarşamba ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu'da tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını söyledi. Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Ordu butik tatil köyü ne zaman açılacak Haberi

Ordu butik tatil köyü ne zaman açılacak

Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirten Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, şehrin sahip olduğu kültürel altyapı ve coğrafi konumu itibarıyla buna müsait olduğunu söyledi. Bu anlamda turizm şirketlerimizin Ordu'daki yatırımlarının devam edeceğine dikkat çeken Karlıbel, bu çerçevede revize ettikleri Sarıkonak'ı beş lüks süit ve gurme restaurantıyla işletmeye alacaklarını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilen Menekşe Sokak'taki sanat galerisi 'Kuşlu Kahve'nin bu yıl hizmete başlayacağı bilgisini veren Karlıbel, "Bunların yanı sıra Çambaşı Yaylası Armutalan mevkiinde 20 köy evi, köy kahvesi, köy fırını ve bir otantik restauranttan oluşan 'butik tatil köyü' projemize 2016 yılı içinde bitireceğiz. Ahşap ve doğal taş dışında hiçbir malzeme kullanılmayacak tesiste sadace o bölgede doğal yetiştirilen yöresel ürünler servis...