04 / 05 / 2024

Karlıtepe Gayrimenkul sermayesi ne kadar

Karlıtepe Gayrimenkul sermayesi ne kadar

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı.

Karlıtepe Gayrimenkul'ün sermayesi 45 milyon TL'ye çıkarıldı!

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi'nin şirket sermayesinin 25 milyon TL'den 45 milyon TL'ye nakden artırılmasına karar verildi.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

İhlas Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün 665 milyon 538 bin 887 TL olan çıkarılmış sermayesi tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 334 milyon 461 bin 113 TL (yüzde 50,25418 oranında) artırılarak 1 milyar TL'ye çıkarıldı. 

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün sermayesi 100 milyon TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 54 milyon 437 bin 596 TL olan çıkarılmış sermayesi, 45 milyon 562 bin 403 TL nakit karşılığı bedelli sermaye artırımı ile 100 milyon TL'ye artırıldı. Yeni pay alma haklarının kullanımından sonra kalan 316 milyon 974 bin 995 TL nominal paylar satıldı. 

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün sermayesi 54 milyon 437 bin TL'ye ulaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Ana Sözleşmesi'nin 6. maddesinde belirtilen 27 milyon 218 bin 798,16 TL olan sermayesi 54 milyon 437 bin 596,32 TL'ye ulaştı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün sermayesi 54,4 milyon TL'ye çıkarıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 27 milyon 218 bin 798,16 TL'den 54 milyon 437 bin 596,32 TL'ye çıkartıldı...

Gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları sektör için can suyu oldu!

Gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları sektör için can suyu oldu. Sadece bu alanda uzmanlaşacak yeni şirketler kuruldu. Halihazırdaki şirketler ise yeni fonlar kurarak pazar payı kapma savaşına başladı bile...

Karlıtepe Gayrimenkul sermayesi ne kadar Haberi

Karlıtepe Gayrimenkul sermayesi ne kadar

Akiş GYO'nun tek pay sahibi bulundu Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi'nin yönetim kurulunca şirket sermayesinin 70 milyon TL'den 71 milyon TL'ye nakden artırılmasına karar verildiğinden, Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi'nin nakden artırılan 1 milyon TL tutarındaki sermaye payının tek ortak olan şirket tarafından nakden taahhüt edilerek yüzde 25'inin ödenmesine, bakiyesinin ise genel kurulca onaylanacak tadil tasarısında belirlenen esaslar dairesinde ödenmesine karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından;

-   Tek pay sahibi bulunduğumuz Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi'nin yönetim kurulunca şirket sermayesinin 70.000.000,00-TL'den 71.000.000,00-TL'ye nakden artırılmasına karar verildiğinden, Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi'nin nakden artırılan 1.000.000,00-TL tutarındaki sermaye payının tek ortak olan Şirketimiz tarafından nakden taahhüt edilerek % 25'inin ödenmesine,...