21 / 05 / 2024

karlıtepe mesire alanında neler yapılıyor

karlıtepe mesire alanında neler yapılıyor

Beykoz’un önemli turizm yatırımları arasında yer alan ve Çamlıca’ya alternatif olarak geliştirilen Karlıtepe Mesire Alanı Projesi’nde arazi çalışmaları devam ediyor. İşte 240 dönüm arazi üzerinde kurulacak Karlıtepe Mesire Alanı’ndan fotoğraflar...

Darıca Belediyesi'nden mesire alanında inşaat ihalesi!

Darıca Belediyesi tarafından mesire alanı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak.

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Mersin Sayağzı Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Mersin Silifke'de hayata geçirilen Sayağzı Mesire Alanı'ndaki inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

Horata Mesire Alanı'na ilk kazma Eylül'de vurulacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Konak Mahallesi'nde yer alan Horata Mesire Alanı'na ilk kazmayı Eylül ayında vuracak.

Antalya Manavgat'a 30 milyon TL'lik mesire alanı geliyor!

2013 yılında yangından zarar gören 75 hektar alan Mesire alanı oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Fabrika kuracak bütçede bir yatırım. Bir fabrika gibi Manavgat’a iş, aş ve zenginlik getirecek” diye konuştu.

Kilis Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Kilis Belediyesine devredilen ismi Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı olarak değiştirilen Resul Osman Dağı mesire yeri çalışmalarında sona gelindi

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Malatya'ya 60 dönümlük mesire alanı!

Orduzu Pınarbaşı’nda Turgut Özal Tabiat Parkı devamında 60 dönümlük alanın Mesire alanı olarak düzenlenmesi için ihale yapılarak, inşaat çalışmalarına başlandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

karlıtepe mesire alanında neler yapılıyor Haberi

karlıtepe mesire alanında neler yapılıyor

İstanbul’un eşsiz manzarasının izlenebileceği, ailelerin birlikte vakit geçirip piknik ve spor yapabileceği, ilçe turizmini canlandıracak Karlıtepe C Tipi Mesire Alanı’nın yapımı son hızla devam ediyor. 


Toplam 240 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Karlıtepe Mesire Alanı’nda çalışmalar tamamlandığında İstanbullular ikinci Çamlıca’ya kavuşmuş olacak, yerli ve yabancı turistler şehrin güzelliklerine tanıklık etmek için artık Beykoz’u tercih edecek.




Araç yolunun yapımı sürüyor


Beykoz Belediyesi’nin talebi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan proje kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlandı.


Projede ilk olarak alanı boydan boya geçen 1630 metre uzunluğundaki araç yolunun yapımına başlandı. Mesire alanına giriş tek yön olacak. Araçla gelecek ziyaretçiler için 170 araçlık  otopark hizmet verecek.  




Doğayla uyumlu üniteler


Ziyaretçilerin rahatı için her türlü ayrıntının düşünüldüğü alanda ahşap kır lokantası, büfeler, piknik masaları, wc’ler...