05 / 05 / 2024

Karma Modern ankara

Karma Modern ankara

Karma Modern Evleri, Yazıcı İnşaat tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 9 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede fiyatlar 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Velux Ankara’da teslimler 2022'de!

Ocak 2021’de temelleri atılan başkentin prestijli karma projesi Velux Ankara’da konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. 11 blok halinde inşa edilen projede 1000 konut yer alıyor.

Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışa çıkacak!

Emlak Konut güvencesiyle Pasifik vizyonunu buluşturan Ankara’nın en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’daki ofisler lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tapusu 253 milyon TL'ye devredildi!

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara Projesi'nin 207 bin 853 metrekare kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip ve yüzde 15 inşaat ilerleme seviyesinde tapu devir işlemi tamamlandı...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018!

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Karma konseptte inşa edilecek proje Millet Bahçesine komşu konumda bulunuyor. 

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..

Karma Modern ankara Haberi

Karma Modern ankara

Karma Modern Evleri, Yazıcı İnşaat tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. Satışların yüzde 75'inin tamamlandığı projede daire teslimleri Ocak 2017'de yapılacak.


9 bin metrekarelik alan üzerinde yayılan Karma Modern'de 92 konut ve 17 ticari alan yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salın şeklinde tasarlandı.


Ankara Karma Modern'de 2+1'ler net 113 metrekare, 3+1'ler net 138 metrekare ve 4+1'ler net 166 metrekare büyüklüğe sahip.


Karma Modern'de satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


2 blok halinde yükselen projede her daireye ait 1 adet açık ve kapalı otopark alanı sunuluyor. 7/24 güvenlik hizmetinin verildiği Karma Modern'de fitness ve çocuk oyun alanları da mevcut.


Karma Modern konumu itibariyle metroya 1 kilometre,...