02 / 05 / 2024

Velux Ankara’da teslimler 2022'de!

Velux Ankara’da teslimler 2022'de!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Velux Ankara

Ocak 2021’de temelleri atılan başkentin prestijli karma projesi Velux Ankara’da konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. 11 blok halinde inşa edilen projede 1000 konut yer alıyor.



Ocak 2021’de temelleri atılan başkentin prestijli karma projesi Velux Ankara’da inşaatın yarısı tamamlandı. Yüzde 50‘si bitirilen ve 2022'de konut sahiplerine teslim edilecek projede, 11 blok ve 1000 konut bulunuyor. 

Velux Ankara'da 6 bin 500 metrekare alana sahip açık AVM ve toplam 3 bloktan oluşan 133 mağaza da bulunuyor. Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile  Ankara  Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği şeklinde inşaat çalışmaları hızla süren Velux Ankara, 72 bin metrekarelik proje alanında hayata geçiriliyor.

Velux Ankara’da teslimler 2022 de!

“Kurumsal kiracılara ev sahipliği yapacak yatırımcıları bekliyoruz

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, “Tüm çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüğümüz Velux Ankara’da yolun yarısına gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Başkentin ticaret noktası konumunda bulunan ve İstanbul yolu üzerinde yer alan, bölgesinin en iyi lokasyonuna sahip Velux Ankara’nın yatay ağırlıklı mimarisi kullanıcılarımızın dikkatini çekiyor” açıklamasında bulundu.  

Projede satışların sürdüğüne vurgu yapan Ahmet Fırat “Şu ana kadar inşaatın yüzde 50’sini tamamladık ve 2022 yılı aralık ayında daire sahiplerine teslimatlarımızı gerçekleştireceğiz. Daire satışlarının devam ettiği projemizde cadde ve meydan mağazalarının satışları da devam ediyor.  Alanında öncü, sektöre yön veren ve kimlikleriyle bir adım önde olan markalar, Velux Ankara’da şimdiden yerini aldı. Bu nedenle Velux Ankara’nın bir parçası olacak ve kurumsal kiracılara ev sahipliği yapacak yeni yatırımcıları da aramıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Velux Ankara’da teslimler 2022 de!

Ankara’nın en prestijli konsept projesi olarak kullanıcılarına oldukça konforlu yaşam alanı sağlayacak olan  Velux Ankara  projesinde; 3 bin metrekarelik spor salonu, aktivite odaları, davet odası, müzik odası, sinema odası, satranç odası, çok amaçlı salon, çalışma atölyesi, kapalı yüzme havuzu, etkinlik alanları bulunuyor. 

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

“Kullanıcılarımıza beklentilerinin ötesinde bir yaşam sunmayı hedeflediğimiz Velux Ankara’da 316 adet daireyi 1+1 formatında satışa sunarken, projemizde 155 adet 2+1 A daire, 112 adet 2+1 B, 33 adet 3+1 daire, 152 adet 4+1 A daire ve 232 adet 4+1 B daire seçeneklerimiz de yer alıyor” dedi.

Velux Ankara'da yatay mimari ön planda!

http://www.veluxankara.com/


projeye sor



Geri Dön