18 / 05 / 2024

Karmod afrika ofis yapıları

Karmod afrika ofis yapıları

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Karmod, Prefabrik Ofis binasıyla Galataport’ta!

Karmod Satış Müdürü Yüceer, "İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici" diye konuştu. 

Karmod'dan Kongo’ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı!

Karmod, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yaptı.

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod, Nijerya'da UNDP için ofis binaları kurdu!

Hazır yapı sektörü markası Karmod'un Nijerya ofisince kurulumu gerçekleştirilen yapılar, UNDP organizasyonunun Maiduguri şehrindeki hizmet ofisi olarak kullanılacak...

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

SSM, Kuzey Afrika'da ofis açacak!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), "NATO ile Nasıl İş Yapılır?" konulu seminer düzenledi. Seminerde, Kuzey Afrika'da iş birliği ofisi açılacağı belirtildi.

Karmod, Cibuti’de telekom binası kurdu!

Dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, Cibuti'de özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.

Karmod, Çad'da 53 ünitelik yol yapım şantiyesi kurdu!

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

Karmod, Afrika’da ofis ve hastane yapıları kuruyor!

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Karmod afrika ofis yapıları Haberi

Karmod afrika ofis yapıları

Prefabrik hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Afrika’da ofis ve hastane projelerini gerçekleştiriyor.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, konut, prefabrik ve konteyner şantiye yapılarıyla beraber son dönemde yönetim ofisi, okul ve hastane binalarında da Afrika’da önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Özkanca, Türk prefabrik yapı sektörünün üretim kalitesi ve hızıyla beraber kolay nakliye özelliğinde ekonomik ürünler sunmasının Afrika’da ofis ve hastane yapılarında da tercih edilmesini sağladığını vurguladı.


Bu yılın Karmod’un 30. kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle ihracat hedefleri açısından daha özel anlamının olduğunu belirten Özkanca, ihracatta yapılarının tercih edilmesinin sürdürülebilir olması için teknolojik yatırımlarla...