18 / 05 / 2024

Karmod Cibuti telekom binası

Karmod Cibuti telekom binası

Dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, Cibuti'de özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.

Karmod, Sheraton Cibuti'ye resort evler kurdu!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Projede hafif çelik Karmod ev modeliyle 2+1 planlı her biri 79 metrekarelik 4 adet resort konutu tamamlayarak teslim ettik. Kullanıma hazır olan konutlar yakın zamanda müşterilere hizmet vermeye başlayacak" ifadelerini kullandı...

Karmod'dan Cibuti Eğitim Bakanına konut

Karmod tarafından Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazırlanan ve Cibuti'nin Arta şehrinde kurulumu gerçekleştirilen konut, 23 günde  teslim edildi...

Karmod, Cibuti’de telekom binası kurdu!

Dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, Cibuti'de özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.

Karmod, Afrika’da ofis ve hastane yapıları kuruyor!

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..

4 milyon gurbetçi tapu işlemlerini Türk Telekom güvencesiyle yapacak!

Türk Telekom’un yurtdışı çözümü Global Kurumsal Ağ (TTVPN Global) Türk vatandaşlarının da hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.4 milyon gurbetçi tapu işlemlerini Türk Telekom güvencesiyle yapacak.

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Türk Telekom Grubu ve SAP anlaşma imzaladı!

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Grubu ve SAP arasında imzalanan anlaşmayla, Türk Telekom Grubu tüm satın alma süreçlerini entegre SAP çözümleri ile tek merkezden yürütecek.

Rekabet Kurulu'ndan Türk Telekom'a soruşturma!

Türk Telekom'un sabit telefon hizmeti kapsamında "Ev Avantaj Tarifeleri"nde uyguladığı fiyatlandırma yoluyla Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesini ihlal ettiği iddiasını içeren şikayet başvurusu yeniden değerlendirildi

Türk Telekom 11 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor! 29 milyon 92 bin TL!

Türk Telekom Bursa, Burdur, Yozgat, Çanakkale, Tekirdağ, Kastamonu, Aksaray, Girsesun, İstanbul, Eskişehir ve Hatay'da yer alan 15 adet gayrimenkulü 6 Kasım 2014 günü saat 14:00'da ihaleye çıkarıyor.

Türk Telekom 319 milyon lira konsolide net kâr elde etti!

Türk Telekomünikasyon AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan 2014 yılı üçüncü çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarına göre, Grubun gelirleri yıllık yüzde 4,4 artışla 3,5 milyar liranın üzerine çıktı.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi, Mehmet Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Karmod Cibuti telekom binası Haberi

Karmod Cibuti telekom binası

Karmod, Afrika ülkelerinden Cibuti'de telekom binasının kurulumunu gerçekleştirerek teslim etti. 


Karmod tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.


Cibuti'de son bir yılda 10'a yakın proje gerçekleştirilirken, yapımı tamamlanan telekom ofisi vereceği hizmet açısından ülkenin önemli kamu binaları arasında yer alıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Cibuti'de çok sayıda kamu ofisiyle birlikte, hastane, askeri tesis ve konut projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bazı projelerin de devam ettiğini kaydetti.


Özkanca, kurulum yapılacağı ülke iklim şartlarında demonte üretimli hazırlanan uzun ömürlü yapılarının çok kısa sürede kurulumu ve ekonomik özelliği ile Afrika’da yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, tam demonte üretilen hazır yapılarının deniz konteyner taşımacılığı ile kurulum yapılacağı Afrika...