17 / 05 / 2024

karmod elazığ anadolu

karmod elazığ anadolu

Karmod, THY kabin memurları tarafından kurulan İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Elazığ’da inşa edilecek anaokulu projesinin inşaatını yapacak...

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

Karmod Elazığ'da anaokulu yapacak!

Karmod, THY kabin memurları tarafından kurulan İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Elazığ’da inşa edilecek anaokulu projesinin inşaatını yapacak...

Karmod Elazığ’a 110 adet konteyner ev gönderdi!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası Karmod,  Elazığ ve Malatya’da depreme kayanıklı konut ve okul projelerini gerçekleştirmek için hazır olduklarını ifade etti...

Doğu Anadolu Fayı'nın Kahramanmaraş bölümünde 500 yıllık birikmiş enerji var!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımdan sonra, deprem uzmanları dikkatleri Doğu Anadolu Fayı'na çekti. Uzmanların açıklamasına göre, fay üzerindeki hareketliliğin sonraki etkisi Kahramanmaraş ve Hatay'da olabilir...

Elazığ depreminde yer kabuğu kırıldı mı? 

Bilim insanları, Elazığ'da meydana gelen depremden sonra bölgeye gitti. Uzmanlar Doğu Anadolu Bölgesi’nden geçen ve Hatay’dan Bingöl’ün Karlıova ilçesine kadar uzanan fay hattında ölçüm yaptılar...

Doğu Anadolu fay hattında en sigortasız il Elazığ!

Elazığ'da meydana gelen depremde çok sayıda ev yıkıldı. 6.8 büyüklükte depremle sarsılan Elazığ, Doğu Anadolu fay hattındaki 7 il arasında en düşük konut sigortası oranına sahip...

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Multi Anadolu şehirlerine 300 milyonluk yatırım yapacak!

Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi Anadolu'da 300 milyonluk yatırım yapacak!

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi, Anadolu şehirlerine 300 milyon TL yatırım yapacak!

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye'de Adana, Elazığ ve Diyarbakır'a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Multi, Anadolu'da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Elazığ, su ürünleri Ar-Ge merkezi olacak!

Elazığ Su Ürünleri Araştırma İstasyonu bünyesinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde su ürünleri üretimi ve verimliliğinin artırılması amacıyla Ar - Ge merkezi kurulması için çalışma başlatıldı.

karmod elazığ anadolu Haberi

karmod elazığ anadolu

Karmod, Elazığ'da yapılacak anaokulu projesinin yapımını üstlenecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şirketten yapılan açıklamada, inşa edilecek anaokulu deprem sonrası il merkezinde kurulan konteyner kentte yaşayan çocukların okul ihtiyacını karşılayacak.

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer'in yaptığı açıklamada, 452 metrekare büyüklükteki okul binasının 20 gün gibi bir sürede tesliminin planlandığını dile getirerek, "Sahip olduğumuz hazır yapı teknolojileriyle yapı güvenliği yüksek, uzun ömürlü binaları çok kısa zaman dilimlerinde inşa edebiliyoruz." dedi.

"Çok kısa zamanda inşa edilebiliyor"

Kamuoyunda hızlı kurulum avantajı ile tanınması nedeniyle yapılarının genelde afet sonrası oluşan bina ihtiyaçlarında gündeme geldiğini belirten Yüceer, şunları kaydetti:

"Oysa ki yapılarımızın gerek yapı güvenliği ve yalıtımı, gerek tasarım ve kullanım ergonomisi gibi çok sayıda öne çıkan özelliği daha var. Çok kısa sürede inşa edilebiliyor oluşu da...