03 / 05 / 2024

Karmod Libya projesi 2019

Karmod Libya projesi 2019

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tekfen'in Libya'daki alacaklarıyla ilgili görüşmelerde son durum! 

Tekfen Holding’in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat’in yüzde 67 pay sahibi olduğu Tekfen-TML Ortak Girişimi'nin (TTJV) Libya'da üstlendiği Büyük Nehir Projesi durdurulmuştu. Tekfen'in alacaklarına ilişkin görüşmeler devam ediyor...

Tekfen Holding'ten Libya Projesi davasıyla ilgili açıklama! 

Tekfen İnşaat, Libya Projesi için açılan davada bir tenfiz süreci başlatılmadı...

Karmod Nijerya'da sosyal konut projesine başladı!

Karmod, sosyal konut projesi örnek kurulumunu, Nijerya'nın başkenti Abuja’ya 40 kilometre mesafedeki Kuje'de yaptı...

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Tekfen İnşaat Libya Projesi tahkim davasında arar karar!

Tekfen İnşaat'ın Libya Projesi için açılan sözleşmeye dayalı tahkim davasında ara karar verildi..

Karmod, Fransa’da okul projesi tamamladı!

Karmod, Fransa'da okul projesini tamamlayarak teslim etti. Fransa'nın Amilly şehrinde yapımı tamamlanan orta ve lise amaçlı kullanılacak okulun 200 öğrenci kapasitesine sahip... 

Karmod, Kuveyt'te konut projesi yaptı!

Hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Kuveyt'te konut projesi gerçekleştirdi...

Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ediyor!

Tekfen İnşaat tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ettiği bildirisini yayınladı. 

Karmod Prefabrik'ten Cezayir'e konut projesi!

Karmod açıklamasına göre, Cezayir'in yaklaşık 950 kilometre güneyinde yer alan Beşar bölgesinde kurulumu yapılan konutlar, bölgede inşa edilecek hastane binasının yapımında çalışacak mühendis ve yöneticilerin konaklayacağı lojman binaları olarak kullanılacak.

Karmod, Komor Adaları'nda konut projesine başladı!

Karmod Prefabrik, Birleşmiş Milletler konut yardımı projesi için Hint Okyanusu'nda yer alan Komor Adaları’nda sosyal konutların kurulumuna başladı.

Karmod Libya projesi 2019 Haberi

Karmod Libya projesi 2019

Libya Karmod'un kabin ürünlerini ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, Karmod'un üretimini gerçekleştirdiği modüler kabinler, Bingazi şehrinde inşa edilecek 2 bin 500 konutluk inşaat projesinde görev alacak ve teknik personelin kullanımı için ofis ve şantiye binaları olarak hizmet verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde ofis amaçlı kullanımlarda özellikle tercih edildiğini vurguladı. Öztürk, uzun ömürlü dayanıma sahip modüler kabinlerin hızlı kurulum gibi önemli bir avantaja sahip olduğunun altını çizdi.

Öztürk, 'Nakliye kolaylığı açısından demonte olarak sevk ettiğimiz kabinlerimiz yerinde hızlı kolay kurulum imkanına sahip. Örneğin, bu projedeki 6 adet yapıdan oluşan toplam 141 metrekare ofis...