04 / 05 / 2024

karmod okul projeleri

karmod okul projeleri

Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk yaptığı açıklamada, "Konteyner yapılarımızın Avrupa ülkelerinden talep görmesi tesadüf değil. Gerek yapı kalitesi, gerek izolasyonu ve gerekse kısa sürede kurulum gibi çok sayıda avantajı konteyner yapılarımızı tercihte öne çıkardı" dedi.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Karmod Elazığ’a 110 adet konteyner ev gönderdi!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası Karmod,  Elazığ ve Malatya’da depreme kayanıklı konut ve okul projelerini gerçekleştirmek için hazır olduklarını ifade etti...

Karmod'dan 72 günde depreme dayanıklı çelik okul binası!

Karmod Genel Müdürü Durmaz, "Deprem güvenliği yüksek, 19 derslikli, bin 960 metrekare büyüklükteki okul binasını 72 gün gibi kısa bir sürede tamamlama başarısı gösterdik" dedi...

Karmod, Malta'da okul projesini tamamladı!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk yaptığı açıklamada, "Konteyner yapılarımızın Avrupa ülkelerinden talep görmesi tesadüf değil. Gerek yapı kalitesi, gerek izolasyonu ve gerekse kısa sürede kurulum gibi çok sayıda avantajı konteyner yapılarımızı tercihte öne çıkardı" dedi.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Karmod, Fransa’da okul projesi tamamladı!

Karmod, Fransa'da okul projesini tamamlayarak teslim etti. Fransa'nın Amilly şehrinde yapımı tamamlanan orta ve lise amaçlı kullanılacak okulun 200 öğrenci kapasitesine sahip... 

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

karmod okul projeleri Haberi

karmod okul projeleri

Karmod, Malta'nın Zejtun şehrinde okul projesini tamamlayarak teslim etti. 

Firmanın yaptığı açıklamaya göre,  Karmod'un Malta'nın Zejtun kentinde yeni nesil konteyner modeliyle yapımı tamamladığı okul, Claire Koleji’nin lise bölümünde öğrenim gören engelli öğrencilere hizmet verecek. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşleri yer alan Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, son dönemde Avrupa ülkelerinde Karmod binalarının özellikle okul amaçlı kamu projelerinde tercih edildiğini söyledi.

İki katlı planda iki bloktan meydana gelen 8 derslikli okulu 13 gün gibi kısa sürede teslim edebildiklerini bildiren Öztürk, şöyle konuştu:

"Karmod Yeni Nesil Konteyner modelimizle uzun yıllar güvenle kullanılacak eğitim binalarını demonte ön üretimli sistemimizin verdiği avantajlarla çok kısa sürelerde kurulum yapabiliyoruz. Geçtiğimiz yıl Fransa’da içerisinde 6 adet özel etkinlik atölyelerinin de bulunduğu toplam 16 derslikli okulu 40 günde tamamlamıştık. Bu...