10 / 05 / 2024

Karmod paris hastane

Karmod paris hastane

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

Karmod Prefabrik'ten Cezayir'e konut projesi!

Karmod açıklamasına göre, Cezayir'in yaklaşık 950 kilometre güneyinde yer alan Beşar bölgesinde kurulumu yapılan konutlar, bölgede inşa edilecek hastane binasının yapımında çalışacak mühendis ve yöneticilerin konaklayacağı lojman binaları olarak kullanılacak.

Karmod, Afrika’da ofis ve hastane yapıları kuruyor!

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi, örnek proje olarak Paris’teydi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Louis Vuitton'un Paris yakınındaki tarihi evi Türkleri ağırladı!

Louis Vuitton'un , Paris yakınındaki Asnieres'de bulunan tarihi aile evi, geçtiğimiz hafta Türk misafirlere ev sahipliği yaptı...

Murat Akdoğan Katar Şeyhi ile hastane yapacak!

Ethica Sağlık Grubu Başkanı Murat Akdoğan Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile birlikte Türkiye'de yapılacak iki hastane için el sıkıştı...

İki dev hastane sil baştan!

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastaneleri yıkılıp yeniden yapılacak. Her iki hastane binasının üstü ambulans helikopter pisti olacak...

Esenler'de 4 milyon 618 bin 331 TL'ye hastane binası!

Esenler Terazidere'de 6 katlı hastane binası icradan satılıyor...

Menderes'te icradan 1 milyon 600 bin liraya satılık hastane!

İzmir, Menderes'te yer alan hastane icradan satılıyor. Hastanenin toplam bedeli 1 milyon 600 bin lira olarak belirlendi...

Paris Ritz Hotel, 140 milyon euroya yenilenecek!

Fransa'nın başkenti Paris'teki Ritz Hotel, iki yıllığına kapılarını kapadı. Otel, 140 milyon Euro'ya yenilenecek

Gerard Brion, Fransa'daki evine Paris'in minyatürünü inşa etti!

Fransa’da Gerard Brion (29) isimli bir sanatçı, Güney Fransa’daki evinin arka bahçesine aşık olduğu şehir Paris’in bir minyatürünü inşa etti

Karmod paris hastane Haberi

Karmod paris hastane

Türk firması Karmod, Fransa’nın başkenti Paris’te yer alan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Sud Francilien Devlet Hastanesi bahçesine kurulumu yapılan poliklinik binasında koronavirüs testlerinin yapımına başlandığı bildirildi.

Açıklamada görüşleri yer alan Karmod Fransa Temsilcisi Ekrem Önal, yeni nesil konteyner modeliyle hazırladıkları 84 metrekare yapıyı 1 günde kullanıma hazır olarak teslim edebildiklerini dile getirdi.

Hızlı kurulumlu ürünlerinin acil ihtiyaçlarda en pratik yapı çözümü sunduğunu dile getiren Önal, şöyle konuştu:

"Karmod olarak Fransa’da daha önce gerçekleştirdiğimiz okul, konut, ofis gibi projeleri kısa sürelerde tamamlamamız ülkede ürünlerimize doğal olarak bir ilgi uyandırdı. Bu projede doğrudan hastanenin genel müdürü bizimle iletişime geçti. Elimizdeki mevcut demonte stoklarımızı sahaya sevk ederek 5 hastaya aynı anda test hizmeti verecek...