02 / 05 / 2024

Karot Bilgi Bankası ihalesi

Karot Bilgi Bankası ihalesi

MTA Genel Müdürlüğüne Ait Türkiye Yerbilimleri Veri ve Karot Bilgi Bankası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!

İş Bankası, promosyon ödemeleri konusunda önemli bir karar aldı ve 20 bin TL'lik ödeme yapacaklarını duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, promosyon ödemeleri için bu tutar belirlendi. Detaylı bilgi için İş Bankası'nın açıklamasına bakabilirsiniz.

Ziraat Bankası müşterileri sadece 1 gününüz kaldı... Ziraat Bankası müşterileri hemen öğrenmeli

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Ziraat Bankası müşterilerinin 1 gün kalan kampanya hakkında bilgi sahibi olması gerektiği belirtildi.

Ziraat Bankası'ndan şok son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar şimdi baksın! Son 10 gün! Kaçıran çok üzülür!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 100 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın...

Garanti Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Bankadan açıklama geldi, son tarih verildi...

Garanti Bankası tarafından müşterilere yönelik önemli bir kampanya başlatıldı. Banka, kampanyanın son tarihine ilişkin de yaptığı açıklamada detaylı bilgi verdi.

Ziraat Bankası'ndan flaş son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar hemen bakmalı! 28 Şubat'a kadar acele edin!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 100 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın...

Ziraat Bankası'ndan flaş son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar hemen bakmalı! 31 Mart'a kadar yetişen yetişti!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 300 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın...

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

Merkez Bankası'nın bankalardan talebi ne anlama geliyor? Döviz kuru fırlayacak mı?

Merkez Bankası'nın bankalardan yurtdışına yapılacak döviz gönderimlerinde ayrıntılı bilgi istemesi "sermaye kontrolü geliyor" iddialarını yeniden alevlendirdi. Merkez Bankası'nın rezervleri ile ilgili soru işaretleri arttı.

Ziraat Bankası müşterilerinin hepsi bu haberde toplanmalı! Sadece 6 gününüz kaldı hemen öğrenin

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Müşterilerin son 6 gün kalan kampanya hakkında bilgi sahibi olmalarının faydalı olduğu ifade edildi.

İş Bankası'nda kritik üst düzey 3 değişiklik!

İş Bankası'nda dikkat çeken yönetim değişiklikleri yaşandı. Hakan Aran'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı bankada genel müdür yardımcısı pozisyonuna atama yapıldı. Banka yeni atamalarla ilgili bilgi ve başvruları BDDK'ya yaptı.

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Proje bilgi bankası Yapıradarcom, müteahhitler ile tedarikçileri buluşturuyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Yapıradar. com Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın ile Yapıradar. com'u masaya yatırdı.

Irak Merkez Bankası İran Milli Bankası'na kısıtlama getirdi!

İran Milli Bankası Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Eminzari, İran devlet medyasında yer alan açıklamasında Irak Merkez Bankasının çalışmalarına getirdiği kısıtlama ile ilgili bilgi verdi.

Karot Bilgi Bankası ihalesi Haberi

Karot Bilgi Bankası ihalesi

MTA Genel Müdürlüğüne Ait Türkiye Yerbilimleri Veri ve Karot Bilgi Bankası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2018/139485  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Çelik Konstrüksiyon Sistemiyle 47.397,00 m² İnşaat Alanı Sahip Veri ve Karot Bilgi Bankası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi 
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer...