05 / 05 / 2024

karra demircan mutfak tasarımı

karra demircan mutfak tasarımı

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Ahmet Misbah Demircan: Lütfen herkes gelip tapusunu alsın!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde "5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın" dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda daha fazla ticaret alanı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İdare Mahkemesi'nin durdurduğu Okmeydanı planlarını oy çokluğuyla yeniden onayladı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Binası yıkılacak 14 bin kişinin yüzde 95'i ile konuştuk" dedi.

Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı tapularını dağıtacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 1/5000 ölçekli imar planı onaylanan Okmeydanı'nın tapularını bugün hak sahiplerine dağıtacak. Peki Okçular Vakfı'nda düzenlenecek törende kaç tapu dağıtılacak? Okmeydanı sakinleri tapularını nereden alacak?

Ahmet Misbah Demircan: Tarlabaşı'nda restorasyon değil devrim yapıyoruz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Çok iddialı bir iş yapıyoruz. Burası restorasyon olarak görülüyor ama tarihi eserler açısından burada devrim yapıyoruz” dedi. Demircan, Tarlabaşı dönüşüm projesinde son aşamayı da aktardı.

Bodrum Mutfak Mobilya sektöründeki yerini güçlendirdi!

Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde de iddialı olan Bodrum Mutfak Mobilya markası, yıllardır sürdürdüğü ve her geçen gün geliştirdiği gerçek butik hizmet anlayışıyla sektöründeki yerini daha da güçlendirdi.

Ahmet Misbah Demircan: Tarlabaşı'nda projeye devam ediliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı 360 projesi kapsamında satışa çıkarılan ofis ve rezidansların tanıtım toplantısında konuştu: "Tarlabaşı'nda duran bir şey yok, proje sürüyor" dedi...

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

Ahmet Misbah Demircan öğrencilere kentsel dönüşümü anlattı!

Öğrencilerle buluşan Başkan Demircan, gençlerin sorularına samimiyetle cevap verdi. Beyoğlu Belediyesi, Rize Çayeli Vakfının organizasyonu ile Çayeli ilçesinden gelen 45 başanlı öğrenciye İstanbul ve Beyoğlu'nun tarihi mekânlarını gezdirdi.

Ahmet Misbah Demircan: İstanbul'a deprem bilinci gelecek!

Japonya'da Bunkyo Belediye Meclisi’nde konuşan Ahmet Misbah Demircan, “Yaptığımız anlaşmalarla iki ilçenin kardeşliği sürecini başlattık, bu sayede özellikle deprem konusunda Japonların birikimini Beyoğlu üzerinden İstanbul halkına ulaştırmış olacağız”

De’Longhi Braun ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi'nde!

Elektrikli ev aletleri sektöründe lider grup De’Longhi Bosphorus, yeni bir sponsorluk çalışmasına imza attı. De’Longhi Grup, son olarak bünyesine kattığı Braun markasının ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi’ne sponsor oldu...

Bade İşçil ve Malkoç Sualp 1200 TL'lik mutfak alışverişi yaptı!

Oyuncu Bade İşçil eşi Malkoç Sualp ile Kuruçeşme’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Vatan'ın haberine göre; torbalar dolusu mutfak alışverişi yapan çift, 1200 TL ödedi...

İntema Mutfak sonbahar kampanyası devam ediyor!

Eczacıbaşı Grubu bünyesindeki İntema Mutfak, son yılların yeni sosyalleşme alanları olarak gösterilen mutfaklarda, country, klasik, retro gibi farklı tarzlarda modeller sonbahar kampanyalarının devam ettiğini duyurdu...

karra demircan mutfak tasarımı Haberi

karra demircan mutfak tasarımı

İzmir’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra/Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı. 

1978 yılından bu yana İzmir merkez olmak üzere buraya yakın bölgelerde mutfak ve banyo tasarımı konusunda üretim ve montaj faaliyetleri yürüten Karra/Demircan firması yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Şirket bunun için robot teknolojisi yatırımı yaptı. Karra/Demircan yatırım programı kapsamında Avrupa’dan tam otomatik robotlu cila sisteminin ithalatını gerçekleştirdi. Robot sistemi teknolojisine göre UV ışınları ile kurutulan ürünler hiç el değmeden tamamen endüstriyel hatlarda üretiliyor. Bu sayede ürünlerde homojenlik, renk bütünlüğü çizilmezlik, sertlik, ve solmazlık sağlıyor....