17 / 05 / 2024

Kars Akyaka arası seferler başladı mı

Kars Akyaka arası seferler başladı mı

Hızlı trende bulunan bütün konfora sahip olan ve iki ucunda da kontrol mekanizmaları bulunan DMU SET tren Kars Akyaka seferi yapacak yolculara daha konforlu ve daha hızlı bir ulaşım hizmeti sunacak.

Kars'ta arazi kavgası: 1 yaralı!

Kars Kağızman'da amca çocukları arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı...

Kars'ta arazi kavgası: 2 yaralı! 

Kars'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan şahıslar arasında silah kavga yaşandı. Kavga sonucu 2 kişi yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Kars Digor'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan kadın yaşamını yitirdi.

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Kars’ta iki aile arasında arazi kavgası: 10 yaralı!

Kars'ın Selim ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortak çalışması sonucu, Ankara-Kars-Ankara arasında hizmet verecek olan Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı.

Turistik Doğu Ekspresi yarın açılıyor!

Doğu Ekspresi'nde artan yolcu talebi karşılanamadığı için, Ankara-Kars-Ankara arasında turizm amaçlı Turistik Doğu Ekspresi seferi konuldu. Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yarın gerçekleştirilecek.

Kars'taki arazi kavgasında 6 kişi öldü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ölen 6 kişi için Çamyazı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı yapıldı!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun, doğu-batı aksında Avrupa ile Asya arasında taşıma koridorlarının kesintisiz hale getirilmesi adına çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında son durum!

Gürcistan Ekonomik ve Sürdürebilir Kalkınma Bakanı Giorgi Gakharia, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu hattının, Doğu ile Batı arasında bir köprü olduğunu belirtti.

Edirne-Kars Hızlı Tren projesine Çin finansmanı!

Edirne-Kars Hızlı Tren yatırımına ilişkin bir anlaşma gündeme geldi. Çin ile Türkiye arasında büyüklüğü 30 milyar doları bulacak bu projeye yönelik finansman anlaşmasının imzalanacağı belirtildi.

Akyaka Park yılbaşında açık mı?

Akyaka Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akyaka Park yılbaşında açık mı? Akyaka Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akyaka Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kars Akyaka arası seferler başladı mı Haberi

Kars Akyaka arası seferler başladı mı


Kars-Akyaka arası ulaşımın vazgeçilmezi olan demiryolunda kullanılmak üzere DMU SET treni Kars’a getirildi. 


Hızlı trende bulunan bütün konfora sahip olan ve iki ucunda da kontrol mekanizmaları bulunan DMU SET tren Kars Akyaka seferi yapacak yolculara daha konforlu ve daha hızlı bir ulaşım hizmeti sunacak. Saatte 160 kilometre hıza ulaşabilen DMU SET treni Devlet Demir Yolları Kars Tren Garı önünde gar personeli ve vatandaşlar tarafından kurban kesilerek dualar eşliğinde karşılandı.


Ulaştırma Memur Sen Kars Şube Başkanı Makinist Muharrem Toraman “2014-2015 yılında alınan son model motorlu tren ve Kars-Akyaka seferlerinde kullanılan trenlerin üst modeli. Daha modern, daha hızlı ve bilgisayar donanımı üst düzeyde olan bir tren olup, gerek klimasıyla gerekse konforuyla yolcularımıza hak ettikleri hizmeti sunabilecek. Üç araçlı bir tren setine M vagonu...