21 / 05 / 2024

Kars Arpaçay köy okulları tadilat görüyor

Kars Arpaçay köy okulları tadilat görüyor

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Tarımda girdi fiyatları mart ayında yıllık yüzde 49,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 Mart ayına yönelik tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) verilerini duyurdu. Bu kapsamda, yıllık yüzde 49,7, aylık bazda ise yüzde 1,41 oranında artış gözlemlendi.

Avro Bölgesi'nde enflasyon Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 oldu!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde enflasyon, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 seviyesine çıktı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 7'ye yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından verilere göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Nisan ayında aylık yüzde 0,7 ve yıllık yüzde 7 arttı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

Konut fiyatları Aralık ayında yüzde 167,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Aralık 2022 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, konut fiyatları Aralık ayında yüzde 167,8 arttı...

Perakende satış hacmi Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, perakende satış hacmi 2022 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 artış gösterdi.

ABD'de konut fiyatları aralık ayında yüzde 10,4 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, konut fiyatları geçtiğimiz yıl aralık ayında yıllık yüzde 10,4 artış gösterdi.

Kars Arpaçay köy okulları tadilat görüyor Haberi

Kars Arpaçay köy okulları tadilat görüyor

Arpaçay’a bağlı Küçükçatma, Meydancık ve Akçakale köylerinde bulunan okulların öncelikli ihtiyaçlarına yönelik olarak başlatılan çalışmalarda okulların bahçe düzenlemeleri parke taşı döşenmesi, öğrenci ve öğretmen tuvaletlerinin yenilenmesi, okulda bulunan kapı ve pencerelerin değişimi, okul içerisinde zemin yapısının yenilenmesi gibi pek çok eksikliğin gideriliyor, yapılan çalışmalarla öğrenciler daha sağlıklı ve yaşanabilir ortamlarda eğitim görmenin rahatlığını yaşayacak.

Arpaçay’da yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen kaymakam Lokman Önder, köy okullarının ihtiyaçlarını biraz olsun karşılamak ve öğrencilere daha yaşanabilir ortamlarda eğitim öğretim imkanı sunabilmek amacıyla başlatılan çalışmalarla okulların öncelikli eksiklerinin giderildiğini...