21 / 05 / 2024

kars ay yıldızlı tören alanı inşaat

kars ay yıldızlı tören alanı inşaat

Sarıkamış Harekatı'nın 100'üncü yılı anma etkinlikleri kapsamında TOKİ tarafından yapımı sürdürülen "Ay Yıldızlı" tören alanında işçiler, kar ve soğuk havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Rize'de 5 yıldızlı otelin temeli bu yıl içinde atılacak!

RTSO'nun Mart ayı meclis toplantısında kentin yatırımları konuşuldu. RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 5 yıldızlı otel için önümüzdeki aylarda temel atılacağını, lojistik üs merkezi projesinde sona gelindiğini açıkladı.

Ontan Manisa'da 5 yıldızlı rezidans hizmeti verilecek!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, projeyi planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini söyledi. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Manisa Ontan projesinde daireler 18 ay sonra teslim edilecek.

Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor! Teslimler 24 ay sonra!

Yapı Güven İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldızlı Star Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor. Projedeki daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kars Ay Yıldızlı tören alanı inşaat çalışmaları devam ediyor!

Sarıkamış Harekatı'nın 100'üncü yılı anma etkinlikleri kapsamında TOKİ tarafından yapımı sürdürülen "Ay Yıldızlı" tören alanında işçiler, kar ve soğuk havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine 5 yıldızlı otel yapılacak!

Trabzon'da yerine 5 yıldızlı otel yapılacak olan Dünya Ticaret Merkezi' nin ( DTM ) yıkımı için 6 ay önce inceleme yapıldı ama hala yıkım gerçekleşmedi...

Türkiye'nin ilk ay yıldızlı stadı tamamlanıyor!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek. KBÜ Rektürü Prof. Dr. Uysal: "Ay yıldızın içinden olimpiyat şampiyonlarının çıkmasını istiyoruz"...

Ayder Yaylası'nın ilk yıldızlı oteli Kaçkar Resort Otel açıldı!

Başbakan “Davos yapacağız” dediği Ayder Yaylası’nda ilk ‘yıldızlı’ otelin açılışını yaptı. Otelin ortakları uluslararası organizasyonlar için hazırlanıyor. Ayder Yaylasını'nın Davos gibi olup olamayacağın ise merak konusu...

Yıldızlı Belediyesi'nin Bağlantı Yolu İnşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Trabzon İli Akçaabat İlçesi Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı yapım işi ihalesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

kars ay yıldızlı tören alanı inşaat Haberi

kars ay yıldızlı tören alanı inşaat

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 2-4 Ocak'ta gerçekleştirilecek Sarıkamış Harekatı'nın 100'üncü yılı anma etkinlikleri kapsamında, TOKİ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğinde 15 bin metrekare üzerine inşa edilen “Ay Yıldızlı” tören alanında 100 işçi yoğun bir çalışma yürütüyor.


Sarıkamış Harekatı'nın 100'üncü yılı anma etkinlikleri kapsamında yapımı süren “Ay Yıldızlı” tören alanında, kar ve soğuk havaya rağmen işçiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü bölgede işçiler, soğuktan korunmak için zaman zaman ateş yakarak ısınıyor. Alanın çevre düzenlemesiyle zemin kısmına kesme ve andezit taşı döşeyen işçiler, zaman kaybı olmasın diye çalıştıkları açık alanda yemeklerini yiyor.


Günde ortalama 12 saat çalışarak, tören alanını etkinliklere yetiştirmeye çalışan işçiler, yorgunluklarını türkü söyleyerek atmaya çalışıyor.


“Son rötuşları yapıyoruz”


Şantiye Şefi Cem Memik yaptığı açıklamada, çalışmaya her...