29 / 04 / 2024

kars inşaat

kars inşaat

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, Kars’ta inşaat sezonunun 15 Nisan’da başlayacağını açıkladı. Müdür Aydın; " İlimizde üç tane yapı denetim firması bulunmaktadır." dedi..

Kars'ta inşaat sezonuna koronavirüs etkisi!

Tüm dünyayı derinden etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hemen hemen her sektör gibi inşaat sezonunu da etkiledi. 

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

Kars Belediye Meclisi'nde inşaat sektörü ve kentleşme görüşüldü!

Kars Belediye Başkanlığı, yapılaşmaların daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ‘Kentleşme Ve İmar Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda inşaat sektörü, kentleşme ve imar görüşüldü.

Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatı tam gaz devam ediyor!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

Kars Kağızman'da inşaat sezonu açıldı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde uzun süren kış aylarından sonra havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı.

Bakü-Tiflis-Kars demir yolu inşaatında sona yaklaşıldı!

Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hattının Gürcistan kısmındaki inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Açıklamada, geçtiğimiz günlerde hattın Gürcistan'dan Türkiye sınırına kadar olan bölümünde dizel lokomotiflerle deneme sürüşleri yapıldığı belirtildi.

Kars'ta inşaat sektörü kışa hazırlanıyor!

Kars’ta son yıllarda gözle görülür derecede artış gösteren inşaat sektöründeki çalışmalar bölgede soğuyan havalarla birlikte hız kazandı.

Bakü-Tiflis-Kars projesinin tünel inşaatında sona gelindi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakü-Tiflis-Kars Projesinde tünel inşaatı bitmek üzere, Ulaştırma Bakanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek yıl ilk çeyrekte, olmadı ikinci çeyrekte orayı da açmış olacağız" diye konuştu.

Kars’ta inşaat sezonu 1 Kasım’da sona eriyor!

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, inşaat sezonunun Kars’ta 1 Kasım, Kağızman ilçesinde de 15 Kasım’da sona ereceğini açıkladı.

Kars'ta inşaat sezonu 15 Nisan'da başlıyor!

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, Kars’ta inşaat sezonunun 15 Nisan’da başlayacağını açıkladı. Müdür Aydın; " İlimizde üç tane yapı denetim firması bulunmaktadır." dedi..

Kars Belediyesi 2014 yılı inşaat sezonunu açtı!

Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı. Belediye Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ile İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışması başlattı...

İnşaat işçisi Kaan Oğul, ilk iş gününde vefat etti!

İnşaatlarda çalışmak için Kars'tan Konya'ya gelen inşaat işçisi 22 yaşındaki Kaan Oğul, ilk iş gününde asansör boşluğuna düşerek hayttını kaybetti

kars inşaat Haberi

kars inşaat

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, Kars’ta inşaat sezonunun 15 Nisan’da başlayacağını açıkladı. İl Müdürü Aydın, “2011 yılından bu yana ilimizde bildiğiniz üzere yapı denetim firmaları faaliyet göstermekte. İlimizde üç tane yapı denetim firması bulunmaktadır. Bu yapı denetim firmalarının halkımızın ve inşaat yapan tüm birimler bu firmalara tabi biz yapı denetim firmalarını denetliyoruz. Yapı denetim firmaları inşaat sezonu açıldığında şantiye denetimlerini daha sık şekilde yapacağız.” dedi.


Aydın daha sonra şunları söyledi:

“İnşaat projesine uygun şekilde yapılıp yapılmadığı ve bütün tespitlerimizi buna

göre yapacağız Kağızman ilçemizde inşaat sezonu 1 Nisan’da başlayacak. Kars merkezde ise 15 Nisan’da başlayacak.” diye konuştu.Kentsel dönüşüm hakkında da açıklamada bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın şunları söyledi:


“Şuan ilimizde kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmekte ilimizde bakanlığımızca...