03 / 05 / 2024

Kars Sarıkamış kentsel dönüşüm

Kars Sarıkamış kentsel dönüşüm

Kars’ın Sarıkamış'ta TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından dar gelirli aileler için konut yapım çalışmaları start aldı. Başkan Toksoy,” Şehitler diyarı ve turizm kenti olan ilçemiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuşacak” dedi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Belediyeden konut imarlı 3 arsa!

Sarıkamış Belediye Başkanlığı, Kars Sarıkamış'ta yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 281,10 metrekare ile 474,98 metrekare arasında değişiyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Kars Sarıkamış TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Kars projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Sarıkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Sarıkamış 2022 ucuz konut projesi...

Sarıkamış kura sonuçları 10.02.2022 kazananlar listesi!

TOKİ Kars Sarıkamış'ın detayları belli oldu. Sarıkamış kura sonuçları 10.02.2022 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış kura sonuçları 10.02.2022 kazananlar listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sarıkamış kura sonuçları 10 Şubat 2022 isim isim tam liste!

Sarıkamış kura sonuçları 10 Şubat 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış kura sonuçları 10 Şubat 2022 isim isim tam liste ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022!

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kars Sarıkamış kentsel dönüşüm Haberi

Kars Sarıkamış kentsel dönüşüm


Başkan Toksoy,” Şehitler diyarı ve turizm kenti olan ilçemiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuşacak”


Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konut yapım çalışmaları start aldı.


Sarıkamış Tepe Mahallesi Taşkıran mevkisin de başlayan çalışmalarla ilk etapta 100 dönüm üzerine 316 modern konutun temelleri kazılmaya başlandı.


Belediye Başkanımız Sayın Göksal Toksoy,  şehitler diyarı ve turizm kenti olan ilçenin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuşacağını söyledi.


Toksoy, ilçenin köklü alt yapı ve çevre sorunlarını çözmek için çok iyi bir çalışma temposu yakaladıklarını belirtti.


Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan ilçenin çarpık yapılaşma ve gecekondulaşmadan dolayı görüntü kirliliğinin yakışmadığını ifade eden Toksoy, şunları kaydetti:


“Öncelikle Sarıkamış’ın şehitlik alanlarının yapılması, turizmde, altyapıda çevre düzenlemeleri projelerinin...