02 / 05 / 2024

kars selim kültür merkezi

kars selim kültür merkezi

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Bilecik Dodurga Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Dodurga ilçesinde yaptırılacak kültür merkezinin temeli atma töreni gerçekleşti. Belediye Başkanı Selim Tuna, temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Kars KAÜ Kongre ve Kültür Merkezi 2018'de tamam!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) yerleşkesinde inşaatı süren Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Belediyesinin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açılıyor!

Kültürel alanda önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nin ardından dev bir kompleksi daha vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Pursaklar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camisi yanında yaptığı Eğitim ve Kültür Merkezi inşaatı hızla tamamlanıyor.

Kars Açık Hava Kültür Müzesi ve Turizm Alanı projesi ertelendi!

Tahdüzü denen tarihi kesimindeki bölgede yapılacağı "Kars Açık Hava Kültür Müzesi ve Turizm Alanı'nda yapılan çalışmalar bir başka bahara kaldı.

Kilis, kültür ve tarihiyle adından söz ettirecek!

Kilis, kültür ve tarihiyle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Yavuz Sultan Selim'in Mısır seferi sırasında Memluk Devlcti'ne karşı Halep'in kuzeyinde kazandığı Mercidabık Zaferi'nin 498'inei yıl dönümünün Kilis'in Yavuzlu beldesinde kutlanması bekleni

Kars Kafkas Üniversitesi'nde Ukrayna Kültür Merkezi açıldı!

KAÜ ile Ukrayna Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi arasındaki ikili ilişkiler kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde oluşturulan Ukrayna Kültür Merkezi açılı Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından yapıldı...

Engelsiz Orkestra 8 Şubat'ta İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde konser verecek!

Selim ve Kerim Altınok yönetimindeki Engelsiz Orkestra, 8 Şubat Cumartesi, saat 20.00’de, İBB Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde bir konser veriyor. Konser, ücretsiz ve herkese açık...

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

kars selim kültür merkezi Haberi

kars selim kültür merkezi

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği tam donanımlı Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habre göre, yeni belediye hizmet binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi’nin açılış törenine, Selim Kaymakamı Zafer Yiğit, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Eşi Ayşe Çelikbilek, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun,  Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Gülbasar, Yakup Özbek, Eyüp Salih Elmas, Tacettin Aksu, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Selim AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan ve her iki belediyenin meclis üyeleri ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Beykoz Belediyesinin desteğiyle ilçeye kazandırılan hizmet binası semte yakışır bir şekilde ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde hayata geçiriledi.

Okunan dua...