30 / 08 / 2024

Kars Selimde ev teslimleri

Kars Selimde ev teslimleri

Selim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi aileler için yaptırılan evler hak sahiplerine verildi.

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! O ilçede tam 327 ucuz konut inşa edilecek!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayan devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kars projesinin de ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kars projesi detayları...

Kars'ta kiralık konut problemi büyüyor!

Türkiye genelinde hızla artan kiralık konut sorununda Kars'ı da vurdu. Kent genelinde kiralık ev bulmak imkansız hale geldi. 

Kars'taki selde 32 ev hasar gördü!

Kars Selim ilçesine bağlı Başköy köyünde meydana gelen selde yaklaşık olarak 32 ev su altında kalarak hasar gördü.

Kars'taki selde 6 ev hasar gördü!

Kars'ın Digor ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle 6 evde hasar meydana geldi. Sel sularının girdiği evler kullanılamaz hale geldi.

TOKİ'den Kars'a 366 ucuz konut!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Kars projesi için düğmeye bastı.

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

Kars'ta günlük kiralık ev fiyatları yükselişe geçti!

Ankara'dan başlayıp Kars'ta son bulan Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi gösteren yerli turistler, Kars'ta otelleri doldurunca günlük kiralık evlerde yükseliş yaşandı. 

Kars Kalesi'nde 130 ev için kamulaştırma kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatıyla Kars Kalesi eteklerinde çarpık yapılaşma örneği ve yıkılmaya yüz tutan 130 ev kamulaştırılacak. Evlerden 2'si dışında tahliye edildi.

Kars'taki üniversite öğrencileri yüksek kiradan dertli!

Üniversite tercihi Kars Kafkas Üniversitesi’ne yapan çok sayıda öğrenci kentte bütçelerine uygun kiralık ev aramaya başladı. Kiraların yüksek olduğundan yakınan öğrenciler, bütçelerine uygun ev bulamıyor.

Kars Avrupalı turistleri bekliyor!

Binlerce yıllık geçmişiyle birçok medeniyetin kültürel izlerini barındıran Kars'ın daha çok Avrupalı turiste ev sahipliği yapması amacıyla AB ülkelerindeki tanıtımlara hız verilecek.

Kars'ta kiralık ev fiyatları arttı mı?

Kars’ta başka illerden gelerek üniversite okuyan öğrenciler, ev sahiplerinin ve esnafın kendilerine insan olarak, değil, para kazanma aracı olarak baktıklarını ileri sürdüler..

Kars'ta sağanak nedeniyle bir ev çöktü!

Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü. İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi...

Kars Selimde ev teslimleri Haberi

Kars Selimde ev teslimleri

Selim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi aileler için yaptırılan evler hak sahiplerine verildi.



İlçe ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahipleri için yaptırılan evler, Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun ve SYDV Müdürü Fikret Çelik tarafından ailelere teslim edildi. Kaymakam Dolu, yaptığı açıklamada son iki yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlara 14 yeni ev yaptıklarını, 14 vatandaşın da evlerini onardıklarını, toplamda 596 bin lira harcandığını söyledi. Dolu, ailelerin yeni evlerinde güle güle oturmalarını temenni...