20 / 05 / 2024

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman tamamlanacak

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman tamamlanacak

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, yapımı devam eden 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu. İzci, İmam Hatip Lisesi’nin 2016-2017 eğitim-öğretin yılının başlaması ile birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak?

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, yapımı devam eden 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu. İzci, İmam Hatip Lisesi’nin 2016-2017 eğitim-öğretin yılının başlaması ile birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Kars'taki asırlık binalar yenilenecek!

Kars'ta tarihi ve kültürel zenginliğiyle birçok uygarlığın izini taşıyan asırlık binalar restore edilerek, hem korunacak hem de turizme kazandırılacak.

Kars'taki tarihi binalar restore edilecek!

Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Kars'ta, taşınmaz kültür varlıklarının onarımına yönelik hibe desteği verileceğini söyledi. Kentteki yüzyıllık binaların restore edilerek turizme kazandırılması hedefleniyor.

Kars'a yeni konutlar inşa ediliyor!

Kars’ta alt yapı sorunu tamamlanan cadde ve sokaklarda çok katlı konutlar yapılıyor. Kentte cadde ve sokakların alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte tek katlı evler yerini sitelere ve konutlara bırakıyor.

Kars Ani Antik Kenti UNESCO'ya aday!

Kars’taki Ani Antik Kenti’nin UNESCO tarafından “dünya mirası” kabul edilmesi için çalışma başlatıldı. Kars Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, antik kentin Türkiye'deki 16'ıncı dünya mirası olarak listeye girmesini beklediklerini söyledi.

Kars Mesut Yılmaz Parkı restore edilecek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Kars Açık Hava Kültür Müzesi ve Turizm Alanı projesi ertelendi!

Tahdüzü denen tarihi kesimindeki bölgede yapılacağı "Kars Açık Hava Kültür Müzesi ve Turizm Alanı'nda yapılan çalışmalar bir başka bahara kaldı.

TOKİ Kars Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kars Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan 698 konutun hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Kars kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek?

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Kars Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan 698 konutun hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Erzurum ve Kars'ta doğalgaz iletim hattı için kamulaştırma kararı!

Erzurum Oltu'da Doğal Gaz İletim Hattı Projesi için Erzurum Oltu ve Şenkaya ilçeleri ile Kars Sarıkamış İlçesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak...

Kars'ın Kuyucuk Gölü AB ülkelerinde tanıtılıyor!

AVRUPA Komisyonu'nun, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi kapsamında, 6 yıl önce seçkin destinasyonlar arasına soktuğu Kars'ın Kuyucuk Gölü'yle ilgili tanıtım filmleri ve belgeseller, AB (Avrupa Birliği) ülkelerinde gösterime girdi.

Kars Avrupalı turistleri bekliyor!

Binlerce yıllık geçmişiyle birçok medeniyetin kültürel izlerini barındıran Kars'ın daha çok Avrupalı turiste ev sahipliği yapması amacıyla AB ülkelerindeki tanıtımlara hız verilecek.

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman tamamlanacak

Kaymakam Yusuf İzci, yapımı devam eden ve 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde yetiştirilmesi planlanan İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyon inşaatı çalışmalarını yerinde görerek Milli Eğitim Müdürü Recep Uğurluel ve ilgili firma yetkililerinden bilgiler aldı.


Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, 24 derslikli okul ve pansiyon inşaatının Milli Eğitim Bakanlığı ve Kars İl Özel İdaresi’nin katkıları ile yapıldığını ve çalışmaların hızlı biçimde devam ettiğini söyledi.


Kaymakam İzci, İmam Hatip Lisesi’nin 2016-2017 eğitim-öğretin yılının başlaması ile birlikte hizmete gireceğini sözlerine...