03 / 05 / 2024

kars toki sağlık merkezi yapım ihalesi

kars toki sağlık merkezi yapım ihalesi

Kars Merkez Subatan ve Sarıkamış Başköy'de 1'er Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ 7 ilde aile sağlık merkezi yapacak! İhalesi 30 Eylül'de!

TOKİ, Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 5 Adet 6 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 9 Adet Eczane, İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşini ihaleye 30 Eylül'de çıkarıyor.

TOKİ Kars'ta sağlık merkezi inşa edecek!

Kars Merkez Subatan ve Sarıkamış Başköy'de 1'er Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Iğdır'da sağlık meslek lisesi inşa edecek!

Iğdır İli Merkez İlçesi Baharlı Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ, Malatya Yukarı Devlet Hastanesi'nin ilk binasını Sağlık Bakanlığı'na bıraktı!

Malatya Valisi Vasip Şahin: "Vatandaşların talebi doğrultusunda, yukarı devlet hastanesi ilk yapılan binası, başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar sağlık Bakanlığı’na bırakıldı. İfrazı yapıldı ve sağlık hizmetleri burada devam edilecektir."

TOKİ Elazığ Merkez'de aile sağlık merkezi inşa edecek!

Elazığ Merkez Mollakendi 1 Adet 2 Hekimli Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ ile Sağlık Bakanlığı bütçesiyle 40-45 bin yatak kapasitesi 4 yıl içinde yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoglu. Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından düzenlenen toplantıda OSTİM ve İvedik OSB'deki ıııedikal sektöründe üretim yapan sanayicilerle biraraya geldi ve sorunlarını dinledi.

TOKİ ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle 78 yeni hastane yapılacak!

TOKİ, kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu hizmet binalarını yapılan protokoller çerçevesinde inşa etmeyi sürdürüyor. TOKİ, Sağlık Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında 78 yeni hastane inşa edecek...

kars toki sağlık merkezi yapım ihalesi Haberi

kars toki sağlık merkezi yapım ihalesi

Kars Merkez Subatan ve Sarıkamış Başköy'de 1'er Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için