12 / 05 / 2024

kars yeni camiler

kars yeni camiler

Kars'ın Kağızman ilçesinde bir hayırsever tarafından inşa ettirilen Hazreti Ömer Camisi'nin temeli atıldı.

TOKİ Kars projesi için beklenen tarih geldi! 309 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kars projesi için beklenen tarih geldi. 309 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor!

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi geldi. Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Kars 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutun ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 206 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış projesinin ihalesini 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yeni imar kanunu ile camilerde yükseklik serbest mi olacak?

Yeni imar kanunu önerisinde yüksekliğin serbest olabileceği alanlara camiler dahil edildi. Öneride ‘ibadethaneler ve tarımsal amaçlı silo yapılarının kendine özgü yapıları gereği yüksek yapılar olabileceği” ifadesi kullanıldı...

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

TOKİ'den Kars'a 366 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 5 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

kars yeni camiler Haberi

kars yeni camiler

Kars'ın Kağızman ilçesinde bir hayırsever tarafından inşa ettirilen Hazreti Ömer Camisi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şahindere Mahallesinde hayata geçirilen caminin temel atma töreninde Kars Valisi Türker Öksüz de bir konuşma yaptı. Vali Öksüz törende yaptığı konuşmada, caminin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, "Hem ahlakın hem de İslam medeniyetinin inşasının temeli olan bu caminin temelini attığımız gibi inşallah bitmesi de nasip olur." diye konuştu.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da caminin yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Gerçekleştirilen temel atma törenine Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ile vatandaşlar katılım...