20 / 05 / 2024

Karsa Yapı Kimin

Karsa Yapı Kimin

Karsa Yapı Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nafısa Shamuradova tarafından 3 Ekim'de 20 bin TL sermaye ile kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Satın alınan konut ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Şubat 2018’de müteahhitten daire satın aldık. Ancak panjurlarda sıkıntı var. Bu ayıp için yapımcı firmanın garantisine istinaden kendisine başvurduk ama müteahhit ile ihtilafı bulunduğu gerekçesi ile gelmiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı

Kağıthane'de kira ve taşınma yardımı yapılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: "Yarın sabah 126 haneye, hane başı olmak üzere ilk yardımı yapacağız. Evlerin zeminin etüt değerlendirmesi ortaya çıktıktan sonra, eve girilemeyecek sonucu ortaya çıkarsa bu kişilere yeni ev tuttukları zaman kira, taşınma yardımı yapılacak" dedi...

Karsa Yapı Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsa Yapı Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nafısa Shamuradova tarafından 3 Ekim'de 20 bin TL sermaye ile kuruldu.

Satın alınan ev ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Satın alınan ev ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?'' sorusunu yanıtladı.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Karsa Yapı Kimin Haberi

Karsa Yapı Kimin

 

Karsa Yapı Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Nafısa Shamuradova tarafından 3 Ekim'de kuruldu.

 

Karsa Yapı Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

 

 

Karsa Yapı Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; İstiklal Mah.Sütçü İmam Cad. Karaman İş Hanı No:150/7 Ümraniye