28 / 08 / 2024

Karşıt İnşaat

Karşıt İnşaat

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Çetinkaya, Seyhan Gürdal tarafından 1 milyon 282 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon 282 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Gürdal ve İlhan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Demircan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Örenler Kar Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örenler Kar Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye ile bugün Hızır Kar, Hasan Baş, Muzaffer Can ve Recep Almış imzasıyla kuruldu.

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Tarihi ve estetik görünümlü binalar tarihe karıştı!

Evrensel Gazetesi Okay Deprem bugünkü yazısında inşaat sektörünü ve kentsel yapılaşmayı anlattı. İşte tarihi ve estetik görünümlü binaların tarihe karıştığını belirten Deprem'in yazısı....

Rota Uluslararası Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Uluslararası Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Özdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Sarıyer, Tarabya Mahallesi, Küme Evleri Caddesi'nde kuruldu.

Tarım Kredi'nin inşaat ihalesine en yüksek teklif Söğüt İnşaat'tan!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğüne ait hizmet binasının da bulunduğu arsaya kat karşılığı inşaat yapımına ilişkin ihalede en iyi teklifi yüzde 66,20 hisse ile Söğüt İnşaat AŞ verdi.

Karşıt İnşaat Haberi

Karşıt İnşaat

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Çetinkaya, Seyhan Gürdal tarafından 1 milyon 282 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;   Şirket genel olarak; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...