09 / 05 / 2024

karşıyaka eski huzurevi arazisi satış

karşıyaka eski huzurevi arazisi satış

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

Karşıyaka Dedebaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Adını dede mezarlarından alan Karşıyaka’nın en eski mahallelerinden Dedebaşı, 1950’li yıllarda kenti besleyen sebze meyve bahçeleriyle ünlüydü.

Emlak Konut İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı Değerleme Raporları Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

Karşıyaka Stadı'nı 2016'ya yetiştirmeyi hedefliyoruz!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçede stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı inşa edilecek!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçe ' stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Stadı için belediyeden bedelsiz yer tahsisi!

Karşıyaka Yalı'da yıkılan eski stad alanı üzerine 15 bin kişilik yeni stadyum yapılması önündeki mülkiyetle ilgili engel Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 7 Eylül'de alacağı kararla kalkacak.

Karşıyaka İlçe Stadı inşaatı sürüyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, yıkımı süren Karşıyaka İlçe Stadı'nda çalışmaların hızlanmasını istedi. Parselleri birleştirilen arazide eski stadın tribünü, kortlar, kayıkhane ve spor salonu tamamen yıkıldı.

Karşıyaka Kulübü TOKİ'nin eski binasına taşınıyor!

Yeni stat projesi kapsamında önümüzdeki günlerde yıkılacak kulüp binasının yerine yer arayan Karşıyaka, Toplu Konut idaresi'nin (TOKİ) Mavişehir'deki eski bölge müdürlüğü binasına taşınıyor.

Karşıyaka Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı mı?

15 bin kişilik Karşıyaka Stadı'na ilk kazma vuruldu. Geçen yıl 28 Ocak'ta yapılan ihaleyi 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ah Acar İnşaat'ın çalışanları, kepçelerle eski İlçe Stadı'ndaki tribünlerin yıkımına başladı.

karşıyaka eski huzurevi arazisi satış Haberi

karşıyaka eski huzurevi arazisi satış

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'daki Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklüğündeki eski huzurevi arazisini satışa sundu. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karşıyaka Şemikler Mahallesi’nde daha önceki imar planlarında statüsü huzurevi olarak belirtilen, 20 Temmuz 2020 tarihindeki Resmi Gazete'de yayımlanan kararla “Özel sosyal tesis alanına” şeklinde değiştirilen 6 bin 84 metrekarelik arazinin satılacağını açıkladı. 

Statüsü değiştirilen 25386 ada, 1 parsel için Özelleştirme İdaresi tarafından daha önce yapılan plan değişikliği ile 1 emsal ve 5 kat hakkı verilmiş, arazinin de özelleştirme kapsamına adahil edildiği belirtilmişti. 

YATIRIMCILARA DUYURU' BAŞLIĞIYLA YAYIMLANDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imar planlarında “huzurevi arazisi” şeklinde belirtilen arazinin satışı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Yatırımcılara Duyuru” başlığı ile duyuruldu.