05 / 05 / 2024

karşıyaka Kent Resto

karşıyaka Kent Resto

Karşıyaka Belediyesi'nin kuruluşu Kent A.Ş, Girne'de eski Lunapark alanında bulunan "Kent Resto"yu hizmete açtı. Kent Resto'nun açılış kurdelesini kesen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da katıldı...

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

Karşıyaka'nın en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Türkiye’nin en yüksek katılımlarından birine sahip kent konseylerinden olan Karşıyaka Kent Konseyini, konseyin başkanı Selman Boyacıoğlu’ndan dinledik.

Karşıyaka tramvayı yıl sonunda deneme seferlerine başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi ulaşıma yeni bir soluk getirecek Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarının yapımı tüm hızıyla sürüyor.

Karşıyaka tramvay projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte hayata geçirmeye başladığı Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapımı hızla devam ediyor.

İzmir Karşıyaka'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

İzmir Karşıyaka'da kaçak yapılara geçit yok!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki Kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi ekipleri risk içeren binaların yıkımına hız verdi.

Karşıyaka'da kaçak yapılar yıkılıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

Karşıyaka ve Konak tramvayı tanıtıldı!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla hazırlanan Karşıyaka-Konak tramvay projelerinin ray döşeme çalışmalarına Caher Dudayev Bulvarı’ndan başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tramvayların dış ve iç tasarımını da belirledi...

Karşıyaka Zühtü Işıl Spor Kompleksi yarın açılıyor!

Karşıyaka'yı sporda marka kent haline getirme hedefiyle örnek projelere imza atan Karşıyaka Belediyesi, dev spor kompleksi inşaatını tamamladı. Spor Kompleksi, 16 Mayıs Cumartesi günü törenle hizmete girecek.

Karşıyaka-Konak tramvayının ray döşemelerine başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımı rahatlatacak en önemli ulaşım yatırımlarından tramvayda ray döşeme çalışmalarına Karşıyaka ilçesindeki Mavişehir’den başladı..

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının ilk ray döşemesi 25 Mart'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandırması beklenen önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına gelindi..

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının rayları döşeniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak en önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına geldi. 377 milyon liralık dev projede ilk ray Cumartesi günü Mavişehir’de döşenecek.

karşıyaka Kent Resto Haberi

karşıyaka Kent Resto


Karşıyaka Belediyesi'nin kuruluşu Kent A.Ş, Girne'de eski Lunapark alanında bulunan "Kent Resto"yu hizmete açtı. Kent Resto'nun açılış kurdelesini kesen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Kent Resto, Kent'in yeni yüzü olarak, yeni bir restoran tarzı ile hizmete sunuluyor. Kalitesi, zengin menüsü ve lezzetli seçenekleri ile Türk ve dünya mutfaklarından seçmelerin bulunduğu tesisimizin alışkanlık yaratacağına inanıyoruz. Kent A.Ş. bünyesindeki pek çok farklı restoranımız gibi Kent Resto da kısa zamanda Karşıyakalıların müdavimi olacağı, vazgeçilmez kafe ve restoranlardan olacaktır" dedi.



Yeni...